DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20832633,09%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol’dan Şehitler Haftası Mesajı

Vali Varol’dan Şehitler Haftası Mesajı

ABONE OL
12:45 | 14 Nisan 2022 12:45
Vali Varol’dan Şehitler Haftası Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ağrı Valisi Dr. Varol’un mesajında, “Tarih boyunca aziz milletimiz, şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, bağımsız yaşama kararlılığını en zor şartlarda dahi sergilemiş, vatanseverliğiyle gurur kaynağımız olmuştur.

Bu cennet toprakları ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz.’düsturuyla bizlere vatan yapan; Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, 15 Temmuz’da bağımsızlık mücadelesi veren aziz milletimiz; onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmanınkarşısında olmuştur.

Asırlardır süren mücadelemizde yurdumuzu canı pahasına koruyan, mukaddes topraklarımız ve al bayrağımız uğruna canını seve seve feda eden, vatan ve millet sevgisini tüm sevgilerden üstün tutan şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet borcumuz hiçbir zaman ödenmez. Bugün bizlere düşen ecdadımızın kahramanlıklarıyla bize emanet ettiği vatanımızı canımız pahasına korumak, yaşatmak ve yüceltmektir. Bu yüce millet var oldukça kahramanlık destanları yazılmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimiz ve canını siper ederek milli ve manevi değerlerimiz uğruna toprağın bağrına düşen bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum.” ifadeleri yer aldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.