DOLAR 32,5617 0.02%
EURO 34,9595 0.13%
ALTIN 2.428,03-0,07
BITCOIN 2171177-0,73%
Ağrı
18°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol’dan Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’na Ziyaret

Vali Varol’dan Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’na Ziyaret

ABONE OL
12:47 | 24 Aralık 2021 12:47
Vali Varol’dan Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’na Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Eğitim alanındaki çalışma ve faaliyetleri yerinde görmek için sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Dr. Varol, Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak okulun genel durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında, estetik ve ergonomik tasarımıyla okuldaki öğrencilerin bilgiyi sevme, öğrenme ve dinlenme etkinliklerine imkan tanıyan Z-Kütüphaneyi ziyaret ederek kitap kurtlarıyla bir araya gelen Ağrı Valisi, bir süre sohbet ettiği öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra, çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlayarak onları ilkokula hazırlamak amacıyla faaliyet yürüten ve yakın zamanda bünyesine kattığı yeni 2 sınıfıyla kontenjanını iki katına çıkararak daha fazla miniğe kapılarını açan anasınıflarında inceleme gerçekleştiren Vali Dr. Varol, çocukların akademik başarısına ve kişilik gelişimine imkan tanıyacak eğitim yatırımlarının, yapılan yatırımların ve atılan adımların en önemlisi olduğunun altını çizdi.

İncelemelerinin ardından 8. sınıf öğrencileri ile sınıflarında bir araya gelen Vali Varol, gelecek hedefleri hakkında tek tek bilgi aldığı gençlere kendi kariyer öyküsünü anlatarak Vali Amcaları olarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Son olarak, öğretmenler odasında geleceğimizin mimarı öğretmenlerle buluşan Vali Varol; zor, meşakkatli ve bir o kadar da kıymetli olan öğretmenlik mesleğinin önemi vurgulayarak, biricik evlatların hayallerini büyüten onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyip eğitim öğretime ilişkin projeleri hakkında bilgi aldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.