DOLAR 32,5402 0.13%
EURO 34,9680 -0.16%
ALTIN 2.438,740,14
BITCOIN 21104370,78%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol’dan Doğubayazıt Kaymakamlığına Ziyaret

Vali Varol’dan Doğubayazıt Kaymakamlığına Ziyaret

ABONE OL
17:14 | 04 Aralık 2020 17:14
Vali Varol’dan Doğubayazıt Kaymakamlığına Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Doğubayazıt Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, ilçe protokol üyeleri ve kurum personeli tarafından karşılandı, Vali Varol, yeni konsepte geçen İlçe Nüfus Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Kayıtlarının elektronik ortama aktarılarak merkezi bir yapıda tutulmasını sağlayan Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi (Mernis), kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport işlemlerinin bir arada bulunduğu Üçü Bir Yerde uygulaması, sözel veri tabanının coğrafi bilgi teknolojisi ile harita tabanlı mekansal yapıya dönüştürüldüğü ve mekansal adres verilerinin ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşıldığı Mekansal Adres Kayıt Sistemi, Nüfus Dijital Arşiv Projesi, yerli ve milli Biyometrik Veri Doğrulama Sistemi, Kimlik Paylaşım Sistemi (KPS) ve Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi (EKDS) hakkında detaylı bilgi alan Vali Varol, kurum çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İncelemelerinin ardından Vali Varol, Kaymakam Akpınar ile makamında görüşerek ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinde Vali  Dr. Osman Varol’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.