DOLAR 32,5974 0.24%
EURO 34,7989 0.36%
ALTIN 2.424,65-0,32
BITCOIN 21552730,40%
Ağrı
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol’dan Demir Ailesine Ziyaret

Vali Varol’dan Demir Ailesine Ziyaret

ABONE OL
02:39 | 14 Haziran 2022 02:39
Vali Varol’dan Demir Ailesine Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşlerinden fırsat bulduğu zamanlarda gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bugün Demir ailesine konuk oldu.

Kazım Karabekir Mahallesinde ikamet eden Demir ailesi ile sohbet eden Vali Varol, “Vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, hemşehrilerimizin kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak, Devletimizin şefkatli elinin yanlarında olduğunu onlara hissettirmek amacıyla buradayız.

Bizim yönetim anlayışımızda önemli bir yeri olan ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarı ile vatandaşımızın derdiyle dertlenen, derdini çözmeye gayret eden hizmetkar devlet anlayışı ile hareket ediyoruz.” dedi.

Ailenin eğitim gören çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Varol, bir süre sohbet ettiği çocuklara çeşitli hediyeler vererek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ailenin talep ve önerilerini dileyen Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, evlerinin kapısını açan Demir ailesine misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ederek ziyaretlerini noktaladı.

Ziyaretlerinde Vali Varol’a, Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon ile Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aslan Kaya eşlik etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.