Vali Varol’dan, Arslan Ailesine Ziyaret
AĞRI-Vali Dr. Osman Varol, hane ziyaretleri kapsamında, Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden Arslan ailesinin evlerine konuk oldu.

Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Varol, Arslan ailesini evlerinde ziyaret ederek, ailemizle bir süre sohbet edip, talep ve isteklerini dinledi. Vali Varol, çocuğumuzla yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.
Devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu vurgulayan Vali Varol, kendilerine evlerini açan ailemize teşekkürlerini iletti. Ailemiz, ziyaretten ve Valimiz Dr. Osman Varol’u ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Ziyaretlerinde Valimiz Dr. Osman Varol’a, Vali Yardımcısı Kerem Türker ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aslan Kaya eşlik etti.