DOLAR 32,5760 0.09%
EURO 35,0346 0.55%
ALTIN 2.427,500,21
BITCOIN 2094036-3,55%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Varol, Trafik Denetimlerine Katıldı

Vali Varol, Trafik Denetimlerine Katıldı

ABONE OL
20:21 | 06 Aralık 2020 20:21
Vali Varol, Trafik Denetimlerine Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Vali Dr. Osman Varol, Trafik Uygulama Noktalarını ziyaret ederek, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulanan denetimlere katıldı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında cuma akşamı sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından hafta sonu cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Vali Dr. Osman Varol, kentin işlek caddelerindeki Trafik Uygulama Noktalarını ziyaret ederek denetimlere katıldı. Vali Varol, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, büyük bir özveri ile çalışarak Koronavirüs ile mücadelemize güç katan Polislerimizle sohbet ederek, onlara kolaylıklar diledi.


İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda istisna kapsamında olan ve uygulama noktasından geçen vatandaşlarla bir süre sohbet ederek rehberlik edici ve bilgilendirici uyarılarda bulunan Vali Varol, Covid-19 ile mücadelede başarının ancak hep birlikte kurallara uyumamız halinde mümkün olduğunu ifade etti.


Uygulama noktası ziyaretlerinin ardından Vali Dr. Osman Varol ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Ağrı’nın en işlek caddelerini gezerek denetimlerini sürdürdü. Vali Varol, belirlenen kısıtlamalara hassasiyetle uyan vatandaşlara ve sessizliğin hakim olduğu caddelere şahitlik etmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu tablonun mücadelemize güç kattığını belirtti.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.