DOLAR 32,6305 0.41%
EURO 34,7768 0.09%
ALTIN 2.510,651,07
BITCOIN 20173340,23%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, Sevgi Evleri’nde Kalan Çocukları Ziyaret Etti

Vali Varol, Sevgi Evleri’nde Kalan Çocukları Ziyaret Etti

ABONE OL
20:18 | 08 Temmuz 2020 20:18
Vali Varol, Sevgi Evleri’nde Kalan Çocukları Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi  Dr. Osman Varol; Ağrı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret etti. Vali Varol’a ziyaretinde Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu eşlik etti.

Vali Dr. Osman Varol; Sevgi Evleri kapısında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mehmetşafi Erim, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Rıza Çeçen, kurum personeli ve çocuklar tarafından karşılandı.

Çocuklarla şefkatle ilgilenen ve tek tek sohbet eden Vali Varol, kendilerine hediyeler verdi.

Bizlere emanet edilen çocuklarla  huzurlu bir şekilde yetişmesinin ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmasının gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Dr. Osman Varol; çocukların istek ve taleplerini dinledi. Çocukların, kütüphane ve çalışma salonları isteği üzerine Vali Varol; İl Müdür V. Erim’e çalışma salonlarının en kısa sürede yapılması talimatını verdi.

Çocuklarla sohbeti sonrasında evlerde incelemelerde bulunan Vali Varol; yapılan sosyal, sportif ve akademik çalışmalar hakkında Müdür V. Erim’den detaylı bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından kurum personeli ile sohbet eden Vali Dr. Osman Varol; Sevgi Evleri’nin amacının çocuklara aile odaklı hizmet vermek olduğuna vurgu yaparak, burada yapılan işin hassasiyet gerektirdiğinin ve bu sebeple kurum personeline büyük sorumluluk düştüğünün altını çizdi.

Ziyareti sonrasında çocuklarla vedalaşan Vali Varol, kendilerini sık sık ziyaret edeceğini belirtti.-AĞRI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.