DOLAR 32,5257 0.3%
EURO 34,6178 0.3%
ALTIN 2.500,080,69
BITCOIN 2045102-0,16%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol Mustafa Kemal İlkokulunu Ziyaret Etti

Vali Varol Mustafa Kemal İlkokulunu Ziyaret Etti

ABONE OL
15:25 | 13 Ekim 2020 15:25
Vali Varol Mustafa Kemal İlkokulunu Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi  Dr. Osman Varol, Mustafa Kemal İlkokulu’nu ziyaret etti. Vali Varol; Okul Müdürü Murat Akhan, öğretmenler ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

 Karşılamanın ardından orman yangınlarına dikkat çekerek geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çevre bilincine, ağaç ve orman sevgisine sahip bireyler olarak yetişmesinin önemine vurgu yapan Vali Dr. Osman Varol, öğrencilerimizle okul bahçesine fidan dikti.

Daha sonra okulda incelemelerde bulunan Vali Dr. Osman Varol, yürütülen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, okulun fiziksel donatıları, personel durumu ve öğrenci sayısına ilişkin bilgi aldı. İncelemeleri sırasında öğrencileri  sınıflarında ziyaret eden Vali Varol, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.

İncelemelerini tamamlayarak öğretmenlerle  bir araya gelen Vali Varol: ‘İnsanlara doğrudan dokunabilen, hayatlarında iz bırakabilen ve dolayısıyla geleceği değiştirme gücü olan çok değerli ve kutsal bir mesleğe sahipsiniz. Çocuklarımızın iyi insan olmaları sizlerin motivasyonu ve çabası ile mümkün.’ dedi.

Ziyaret, hediye takdimi ve günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.

Ziyarette Vali Dr. Osman Varol’a, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin eşlik etti.-AĞRI

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.