DOLAR 32,5450 -0.01%
EURO 34,8220 -0.14%
ALTIN 2.426,53-0,13
BITCOIN 21677600,58%
Ağrı
15°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, Murat Ailesine Yeni Evlerinin Anahtarını Teslim Etti

Vali Varol, Murat Ailesine Yeni Evlerinin Anahtarını Teslim Etti

ABONE OL
21:34 | 25 Ocak 2021 21:34
Vali Varol, Murat Ailesine Yeni Evlerinin Anahtarını Teslim Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Çıkan yangın sonucu baba ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği Murat Ailesine, yeni evlerinin anahtarları Vali  Dr. Osman Varol tarafından teslim edildi.

Valiliğimiz koordinesinde, Kızılay ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla alınan yeni evin anahtarlarını, Valimiz Dr. Osman Varol ailemize teslim etti.

Sobadan kaynaklanarak çıktığı tahmin edilen yangın sonucu 2 çocuğu ile birlikte babalarının yaşamını yitirdiği, 2 çocuk ve annelerinin ise yaralandığı olayın ardından Valiliğimiz koordinesinde, ilgili kurum kuruluşlar ile hayırseverlerimiz harekete geçti.

Eşi ve çocuklarını kaybeden Melek Murat ve yangında hayatını kaybeden Özgür Murat’ın kardeşinin istihdam edilmesinin ardından, ailemize yeni alınan ve donatılan evin anahtarları da bugün teslim edildi.

Yaşanan acı olayda, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen Vali Varol, yeni evlerinin ailemize sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Aile üyelerimizle bir süre sohbet eden Valimiz Dr. Osman Varol, çocuklarımızla yakinen ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Hayırlı bir iş için bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Varol,  vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında iş birliği içerisinde şimdiye kadar çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, bundan sonra da devletimizin tüm imkanlarıyla ailemizin yanında olacağını belirtti.

Vali Varol’a, Vali Yardımcısı V./ Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aslan Kaya, Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.