DOLAR 32,5883 0.35%
EURO 34,8690 0.36%
ALTIN 2.504,560,82
BITCOIN 20990031,22%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, Mehmet Akif Ersoy Resim Sergisini Gezdi

Vali Varol, Mehmet Akif Ersoy Resim Sergisini Gezdi

ABONE OL
15:59 | 24 Aralık 2020 15:59
Vali Varol, Mehmet Akif Ersoy Resim Sergisini Gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Vali Dr. Osman Varol, 20-27 Aralık, “Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası” münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Mehmet Akif Ersoy konulu resim sergisini gezdi.

Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Varol, sergide yer alan eserleri tek tek ve büyük bir ilgi ile inceleyerek vatan ve millet sevgisiyle kendinden sonraki nesillere örnek olan Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, vatanımız için kalemiyle, ilmiyle, silahıyla ve yüreğiyle mücadele etmiş ecdadımızı ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

Ardından Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Temel Sanat Eğitimi Atölyesi ile Teknoloji İşlik Atölyesinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Osman Varol, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilim ve sanatla iç içe yetişmesinin ve yeteneklerine uygun eğitimler almasının büyük önem arz ettiğini belirtti.

İncelemelerini tamamlayarak öğretmenlerimizle bir araya gelen Vali Varol: ‘Sizler kadimler boyu süren ve gelecekte de var olmayı sürdürecek, doğrudan insanlara dokunabilen ve toplumun her alanında rol alacak bireyler yetiştiren çok önemli bir mesleğe sahipsiniz. Şahsi deneyimlerimi referans alarak belirtmeliyim ki, sunduğumuz en önemli kamu hizmeti eğitim. Sizlerin geleceği değiştirme gücü var ve bizler sizin gücünüze inanıyor, öğretmenlerimiz aracılığıyla başarabileceklerimizi biliyoruz.’ dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.