DOLAR 32,5266 -0.09%
EURO 34,9256 0.06%
ALTIN 2.432,140,10
BITCOIN 21820081,04%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Varol, Kadın Kooperatifi Üretim Alanının Açılış Programına Katıldı

Vali Varol, Kadın Kooperatifi Üretim Alanının Açılış Programına Katıldı

ABONE OL
18:24 | 07 Ocak 2021 18:24
Vali Varol, Kadın Kooperatifi Üretim Alanının Açılış Programına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Vali Varol, Nuh’un Kenti Kadın Kooperatifinin Üretim Alanının Açılış Programına Katıldı

Vali Dr. Osman Varol, tefriş edilerek Nuh’un Kenti Kadın Kooperatifinin kullanımına sunulan üretim alanının açılış programına katıldı.

Üretim alanında kadınlarımızı desteklemek, ilimizin yöresel ürünlerinin markalaşması ve tanıtılmasını sağlamak amacıyla TRT Parkı’nda bulunan atıl bina Valiliğimiz koordinesinde İl Özel İdaresi bütçesi ile yenilenerek Nuh’un Kenti Kadın Kooperatifinin kullanımına verilmiştir.
İlimizde kooperatifleşme yolu ile bir araya gelen, üretimleri ile hem ilimiz ekonomisine hem de ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen girişimci kadınlarımızın kullanımına verilen üretim alanın açılış programında kurdele kesen Vali Varol: ‘İnsanlarımızın sıklıkla geldiği TRT Parkı hayata geçirdiğimiz bu ve benzeri projelerle canlanacak, kadın kooperatifimizce yapılacak hayırlı işlerle hemşerilerimize güzel hizmetler sunulacaktır. Bugün, çaba gösteren kadınlarımızın faaliyet içerisinde olacağı ve gelir elde edecekleri anlamlı bir etkinlikte bir aradayız. Bunun bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyor, hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.’ dedi.
Açılışın ardından yöresel ürünler, marmelat, reçel, turşu gibi ürünlerin üretim alanlarında incelemelerde bulunan Vali Varol, kadınlarımızla bir süre sohbet ederek üretim süreçlerine ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
Son olarak Vali Varol, kadınlarımız tarafından üretilen yöresel ikramların tadına bakarak, desteklerin kadınlarımızın sosyo ekonomik hayata katılımını sağlamak noktasında önem arz ettiğini belirtti.
Programa, Valimiz Dr. Osman Varol’un yanı sıra Belediye Başkanı Savcı Sayan, Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.