DOLAR 32,4335 0.23%
EURO 35,0037 -0.21%
ALTIN 2.324,910,23
BITCOIN 22970012,07%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, Gıdakent Projesiyle İlgili Toplantıya Katıldı

Vali Varol, Gıdakent Projesiyle İlgili Toplantıya Katıldı

ABONE OL
16:17 | 23 Aralık 2020 16:17
Vali Varol, Gıdakent Projesiyle İlgili Toplantıya Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 AĞRI- Vali Varol’un Başkanlığında, Gıdakent Projesinin Ele Alındığı Çalışma Grubu Toplantısı Düzenlendi

 Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında, Gıdakent projesinin yapılmasının planlandığı alternatif alanların değerlendirildiği çalışma grubu toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Emin Oral Bülbüloğlu ile şube müdürleri katıldı.

Ağrı’nın  hayvancılık sektöründeki potansiyelinin değerlendirilerek üretilecek kırmızı et ve süt ürünlerinin markalaşması ile ticari faaliyetlerin arttırılması, mevcut hayvan popülasyonu ve türlerinin belirlenmesi, üreticilere eğitimler düzenlenerek hayvancılığın daha bilinçli ve profesyonel olarak yapılması, Ağrı’da  et ve süt üretiminde ilgili sektörlerin tamamını kümelenme faaliyetleri kapsamında bir araya getirmek amacıyla yapılması planlanan Gıdakent projesinin değerlendirildiği toplantıda Vali Varol, projenin ilimizin tarım ve hayvancılık potansiyelini ortaya koymak noktasında önem arz ettiğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.