DOLAR 32,5741 0.1%
EURO 35,0081 0.47%
ALTIN 2.430,470,31
BITCOIN 2094262-3,77%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Varol, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Vali Varol, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

ABONE OL
13:30 | 07 Eylül 2021 13:30
Vali Varol, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-  Vali  Dr. Osman Varol, şehrimizde görev yapan basın mensuplarıyla, Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

İlimizde görev yürüten ajans temsilcileri, yerel gazete temsilcileri, web site imtiyaz sahipleri ile bir araya gelerek onlarla sohbet eden Vali Varol, basının zor bir görev üstlendiğini, gece gündüz demeden, emek yoğun çalıştığını belirtti.

Daha sonra Valiliğimiz öncülüğünde ilimizin potansiyellerinin ortaya konulması noktasında eğitim, kültür, tarım, hayvancılık, sağlık, gençlik ve spor alanlarında hayata geçirilen projeler ve yürütülen çalışmalar kurum müdürleri tarafından yapılan sunumlarla basın mensuplarımıza tanıtıldı.

Valimiz Dr. Osman Varol Serhat Şehri Ağrı’mızın büyük potansiyellere sahip olduğunu ve göreve başladıkları ilk günden beri bu potansiyelleri ortaya koymak için yoğun bir biçimde çalışma yürüttüklerini ifade etti.
Şehrimizin görünen yüzü basının, ilimizin tanıtılması hususunda büyük önem arz ettiğine vurgu yapan Vali Varol, basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, tüm basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Valimiz Dr. Osman Varol’a kahvaltı programında Vali Yardımcısı Kerem Türker, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Tarım ve Orman İl Müdür V. Ferdi Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Hamza Açık, Kültür ve Turizm İl Müdür V. Erkan Kösedağ, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Köktek, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Coşkun Daharlı eşlik etti.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.