DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9810 0.39%
ALTIN 2.433,460,44
BITCOIN 2092225-0,71%
Ağrı
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, Anadolu Ajansının Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Vali Varol, Anadolu Ajansının Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

ABONE OL
13:21 | 15 Aralık 2020 13:21
Vali Varol, Anadolu Ajansının Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Ağrı Valisi Dr. Osman Varol,  Anadolu Ajansının düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” yarışmasında aday fotoğraflar oylamasına katıldı.

Anadolu Ajansı (AA), 2020’ye damga vuran olaylara ait fotoğraflarını oylamaya sundu. Oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından üç kategoride “Yılın Fotoğrafları” seçilecek.

 Yaşam, spor ve haber kategorilerinde belirlenen fotoğrafları tek tek inceleyen ve oylamaya katılan Vali Varol: ‘Devletimizin medar-ı iftiharı olan Anadolu Ajansı, habercilik alanında tüm güçlü ülkelerin sahip olması gereken, toplumumuzun tamamını bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan bir kadroya sahip, bugünün modern şartlarına uygun her türlü imkan ve araç gereç ile donatılmış önemli bir kurumumuz. Bu kurumumuz tarafından yıl boyunca derlenen fotoğrafları incelediğimizde görüyoruz ki, sahada çalışan arkadaşlarımız çok meziyetli bir biçimde olayın ruhunu tek bir kare ile bizlere anlatabilmeyi başarmış, her biri birbirinden kıymetli ve değerli fotoğrafları bizlerin oylamasına sunmuş.’ dedi.

Her birinde sanat, içerik ve duyguya yer verilen 76 fotoğraftan oluşan klasik haline gelmiş bu etkinliğin, yaşadığımız yılı gözden geçirme imkanı sağladığını belirterek oyunu, yaşam kategorisinden İsa Terli’ye ait ‘6 Güzel Adam’, haber kategorisinden Doğukan Keskinkılıç’a ait ‘Koronavirüs Yasaklarında Polislerin İlk İftarı’ ve spor kategorisinden Elif Öztürk’e ait ‘Statlarda Koronavirüs Önlemleri’ fotoğraflarından yana kullanan Vali Varol: ‘ 2020 yılı, ülkemizde ve tüm dünyada Covid-19, yarattığı etkiler ve pandemi ile mücadele noktasında tüm toplumların gösterdiği çaba ile hatırlanacak. Benim de seçimlerimi bunlar etkiledi.’ dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.