DOLAR 32,5116 -0.09%
EURO 34,9765 0.36%
ALTIN 2.434,460,47
BITCOIN 2073297-4,23%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, Ağrı Dağı Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu

Vali Varol, Ağrı Dağı Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu

ABONE OL
12:52 | 23 Kasım 2021 12:52
Vali Varol, Ağrı Dağı Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Dağı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Ağrı Dağı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, okulda incelemelerde bulundu. Okulun teknik donatıları, laboratuvarları, sosyal ve sportif faaliyetleri, akademik başarısı, öğrenci kapasitesi ve personel durumu hakkında detaylı bilgi alan Vali Varol, farklı temalarla şekillendirilmiş İngilizce sokağında konuşma aktiviteleri yapan öğrencilere katıldı. Öğrenciler ile İngilizce konuşan Vali Varol, uygulamalı eğitimin olumlu sonuçlarını görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek öğrencilerle eğitim süreçleri hakkında sohbet etti.

Ziyaretinin ardından uygulamalı eğitimin ön planda olduğu, deneyimi temel alan bir eğitim yaklaşımına sahip olan Tasarım Beceri Atölyesinin açılışını gerçekleştiren Vali Varol, çocukların derslerde edindikleri bilgileri hayatla ilişkilendirmelerine, bu bilgileri pratik uygulamalara ve yaratıcı ürünlere dönüştürmelerine imkan sağlayacak olan atölyenin okulumuza ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

İncelemelerinin ardından 12. sınıf öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden Vali Varol, öğrenciler ile hedefleri hakkında sohbet ederek onlara başarılar diledi. Estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevme, öğrenme ve dinlenme etkinliklerine imkan veren ve sosyal etkinlik alan tanıyan Z-Kütüphaneyi ziyaret eden Vali Varol, kitap okuyan gençlerle kitaplar üzerine söyleşide bulundu.

Öğrencileri büyük bir fedakarlıkla yarınlara hazırlayan öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan Vali Varol, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bugünden tebrik etti. Vali Varol, bir süre sohbet ettiği öğretmenlere sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyerek ziyaretlerini tamamladı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.