DOLAR 32,3203 0.2%
EURO 35,1188 -0.04%
ALTIN 2.293,120,70
BITCOIN 22941281,95%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Elban’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Elban’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
13:50 | 19 Mayıs 2019 13:50
Vali Elban’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı, Vali Elban Mesajında Şu İfadelerine Yer Verdi;

Asırlardır hür yaşayan Aziz Milletimizin, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayarak yeniden şahlanışını simgeleyen 19 Mayıs’ı, Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı, birlik ve beraberlik içinde, huzur ve refah ortamında, bu günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde kutlamanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz.

Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladı olan bu önemli gün, gençliğe armağan edilmiş bir bayramdır. Çünkü bir ülkenin gençliği geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, geleceğimizin teminatı, umudumuz; çocuklarımız ve gençlerimizdir. Unutmamalıyız ki; ancak gençlerine güvenen, onları en iyi şekilde yetiştiren milletler ilelebet mevcudiyetlerini sürdürebilirler.Bugün gösterdiğimiz çabalar, yapılan çalışmalar geleceğimizin teminatı gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak, onlara daha güçlü daha müreffeh bir ülke bırakmak içindir.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor;  başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.