DOLAR 32,5577 0.04%
EURO 35,0419 0.47%
ALTIN 2.420,90-0,08
BITCOIN 2095894-4,00%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Dr. Varol, Ağrı’da Harekete Geçti!

Vali Dr. Varol, Ağrı’da Harekete Geçti!

ABONE OL
12:52 | 26 Ekim 2022 12:52
Vali Dr. Varol, Ağrı’da Harekete Geçti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret ederek, federasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Varol, Ağrı’ya yeni semt sahaları yapılması için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaretinde ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din ve ASKF yöneticileri ile bir araya gelen Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, amatör spor kulüplerinin sorunlarını dinledi.

Ağrı’nın sporcu potansiyeli olan bir il olduğunu söyleyen Vali Varol, ”Ağrı sporcu potansiyeli olan bir il. Bu sebeple amatör sporları önemsiyorum. Çünkü bizim evlatlarımıza spor yaptıran, bizim yetişemediğimiz zamanlarda ortaya çıkan gönüllü birlikler amatör spor kulüpleri. Bu yüzden bu camianın sorunlarının çözümü için gerek valiliğimiz gerekse siyasetçilerimiz ile gereken çalışmaları birlikte yürüteceğiz.

İlimizde spor kulüplerinin kurumsallaşması için idari ofislere ihtiyaç var. Sadece futbol değil, amatörün diğer branşlarında da kulüplerin sorunlarını çözmek için önemli bir çalışma olacak. Bu sorunu çözmek için gerekirse Ağrı İl Özel İdare kaynaklarından da katkıda bulunacağız.“ dedi.

Ağrı’da yeni semt sahalarına ihtiyaç olduğunu söyleyen Vali Varol, ”Ağrı’da artan genç nüfusa paralel olarak spora olan ilgide her geçen gün artıyor. Bu sebeple mevcut spor sahalarımızı arttırarak gençlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz gerekli arsa tahsis işlemleri ile ilgilenecek. Bizde gerekli bütçe için çalışmaları başlatacağız. Bununla birlikte amatör kulüplerimize spor malzemesi konusunda da karınca kararınca gereken desteği yapacağız.” dedi.

Ziyaret sonrasında Ağrı Sentetik Semt Sahası’nda da incelemelerde bulunana Vali Dr. Varol, burada bir süre spor yapan çocuklarla sohbet etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.