DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BITCOIN 22835531,24%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Dr. Osman Varol’un, 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Vali Dr. Osman Varol’un, 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

ABONE OL
16:41 | 10 Ocak 2021 16:41
Vali Dr. Osman Varol’un, 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Vali Dr. Osman Varol, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı, Vali Varol mesajında;

 Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum idarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, tüm meslektaşlarımın “İdareciler Günü”nü tebrik ediyorum.

İdarecilerimiz; aziz milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket etmekte; devleti temsil sıfatıyla vatandaşlarımızın canının ve malının korunması için her türlü güvenlik önlemini almakta; vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit ederek, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yürütmekte ve bu sayede asırlardır süren Türk Devlet geleneğini yaşatmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerinin yılmaz bekçileri olarak devletimizi temsil eden, memleketimizin her köşesinde, görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olan idarecilerimiz, sadece devletin varlığını, gücünü değil, şefkatini de temsil etmekte; devletimiz ile milletimiz arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirerek. kendisini vatanına ve milletine adamakta, vatandaşlarına efendilik değil, hizmet etmektedir.

Bu vesileyle; büyük bir özveri ve çalışma azmiyle görev yapan, devletimiz ve vatandaşlarımız arasında bağ kurarak, ülkemizin gelişmesi için çaba sarf eden tüm idarecilerimizin, 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, hayatlarını kaybeden ve görevi başında şehit düşen idarecilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve başarılar diliyorum. İfadelerine yer verdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.