DOLAR 32,3381 0.17%
EURO 35,2222 0.07%
ALTIN 2.247,040,17
BITCOIN 2131419-2,61%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Dr. Osman Varol’dan İadei Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol’dan İadei Ziyaret

ABONE OL
21:00 | 22 Haziran 2020 21:00
Vali Dr. Osman Varol’dan İadei Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir yandan yeni görevi nedeniyle kendilerini kutlamak için gelen ziyaretçilerini kabul ederken diğer yandan da hem  iade-i ziyaretler gerçekleştiriyor hemde devam eden çalışmaları gezerek incelemelerde buluyor.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci’ye iade-i ziyarette bulunan Vali Varol İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

Vali Varol, karşılamanın ardından Genel Sekreter Tenekeci ile makamında bir süre görüşmede bulundu.

Vali Dr. Osman Varol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve birim müdürleri ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Osman Varol, 112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binasını inceleyerek, yapılan çalışmalara yönelik güncel durum hakkında yetkilileri bilgi aldı.

Vali Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleşen Pandemi İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, ilimizdeki pandemi sürecinin durumu değerlendirildi.

Vali Dr. Osman Varol,TRT Park alanında yapılması planlanan muhtemel projeler için incelemelerde bulundu ve bilgiler aldı.

Vali Varol, günün son ziyaretini, ilimizde faaliyet gösteren Ağrı Dağı Çiçekleri Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi’ne yaparak, kadınlarımızın ürettikleri yöresel ürünleri inceledi, kendileriyle sohbet ederek bilgiler aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.