DOLAR 32,4716 -0.22%
EURO 34,9417 0.28%
ALTIN 2.434,680,49
BITCOIN 21024430,89%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Dr.Osman Varol Taşlıçay ilçesini ziyaret etti

Vali Dr.Osman Varol Taşlıçay ilçesini ziyaret etti

ABONE OL
00:18 | 15 Ağustos 2020 00:18
Vali Dr.Osman Varol Taşlıçay ilçesini ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Vali Dr. Osman Varol ilçe ziyaretleri kapsamında Taşlıçay ilçesini ziyaret etti

Vali Dr. Osman Varol  Taşlıçay ilçesinde gerçekleştirdiği  kurum ziyaretleri, hizmet-yatırım incelemeleri, esnaf-vatandaş buluşmaları, genç sporcularla sohbet, tesis açılışından sonra,Şehit Ailelerimizle hasbihal ederek acılarını paylaştı,şehidlerimize dualar ettiler.

Vali Dr. Osman Varol’un Taşlıçay Kaymakamlığına gerçekleştirdiği ilk ziyarette, Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz, ilçe protokol üyeleri ve ellerinde çiçeklerle çocuklar tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz ve ilçe protokol üyeleri ile çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol; ilçenin nüfusu, tarihi, ekonomisi, eğitimi, coğrafi ve kültürel durumu, ilçede halihazırda yürütülen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Vali Varol’a ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

Vali Dr. Osman Varol, Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Taşlıçay Belediyesi Kır Düğün Salonunun açılışını yaptı.

Açılışı yapan Vali Varol, kır düğün salonunun evlenecek çiftlerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

Açılışın ardından Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda incelemelerde bulundu

Vali Dr. Osman Varol, Taşlıçay ilçemizde bulunan Soccer ballspor kompleksinde incelemelerde bulunarak, ilçedeki spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Osman Varol, Taşlıçay ilçemizde bulunan Soccer ballspor kompleksinde incelemelerde bulunarak, ilçedeki spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Spor kompleksinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Osman Varol, spor yapan çocuklarla yakinen ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti.

Sohbetin ardından Vali Varol, çocuklarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi

Taşlıçay İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Dr. Osman Vali Varol,İlçe Emniyet Amiri Muhammet Sansar ve kurum personeli tarafından karşılandı. Vali Varol, hizmet binasında incelemelerde bulunarak polislerimizle sohbet etti.

Daha sonra İlçe Emniyet Amiri Muhammet Sansar ile çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Varol, ilçenin asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Vali  Dr. Osman Varol, Şehidimiz Birdal Atilla’nın Taşlıçay ilçemizde yaşayan ailesini evinde ziyaret ederek  şehit annesi ile bir süre sohbet etti. Dr. Osman Varol, devletimizin her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğunu ifade ederek minnetle andığı Şehidimiz Birdal Atilla’ya Allah’tan rahmet diledi.

Vali Dr. Osman Varol, Flag of Turkey Şehidimiz Salih Duman’ın Taşlıçay ilçemizde yaşayan ailesine ziyarette bulundu. Şehidimizin ailesi ile yakından ilgilenerek kendilerinden bir istekleri olup olmadığını soran Vali Varol, şehidimize Allah’tan rahmet diledi.

Vali Dr. Osman Varol, Taşlıçay İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Vali Varol, Taşlıçay İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nedim Onur Oğraş ve kurum personeli tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Vali  Dr. Osman Varol, vatanımız için her türlü fedakarlığı yapan, canını bu uğurda feda etmeye hazır olan  Mehmetçiklerimiz ile öğle yemeği yedi.

Taşlıçay İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nedim Onur Oğraş ve kurum personeli ile çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini tamamladı.-AĞRI

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.