DOLAR 32,6036 0.38%
EURO 34,8387 0.29%
ALTIN 2.503,210,77
BITCOIN 21053145,68%
Ağrı
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Dr. Osman Varol, Patnos Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Vali Dr. Osman Varol, Patnos Kaymakamlığını Ziyaret Etti

ABONE OL
15:45 | 11 Aralık 2020 15:45
Vali Dr. Osman Varol, Patnos Kaymakamlığını Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Vali Dr. Osman Varol, Patnos Kaymakamlığına ziyarette bulundu.

AĞRI-Kurum personeli tarafından karşılanan Vali Varol, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak ile makamında bir süre görüşerek, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Makam görüşmesinin ardından, Patnos Kaymakamlığında Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında Patnos İlçe Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını ile mücadele kapsamında ilçede yürütülen çalışmalar ve alınacak ilave tedbirlerin görüşüldüğü Patnos İlçe Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Patnos Kaymakamlığında düzenlenen toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Vali Yardımcısı V./ Hamur Kaymakamı Kerem Türker, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Jandarma Komutan V. Yarbay Bilal Sarıdoğan, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Coşkun Daharlı ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

Vali Varol Kaymakamlık ziyaretinden sonra,koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi

Covid-19 ile mücadele kapsamında, Patnos’ta, ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ parolasıyla iş yerlerini denetleyen Vali Varol, işletme sahiplerine tedbirler konusunda bilgilendirici ve rehberlik edici uyarılarda bulundu. Toplumumuzun sağlığını korumak için ilave tedbirlerin alındığını belirten Vali Varol, tedbirlere hep birlikte uyarak zorunlu kısıtlamalardan daha kısa sürede kurtulabileceğimizi ifade etti.

 Denetimleri sırasında vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Varol, Koronavirüs ile mücadelenin temel prensipleri olan maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak, hemşehrilerimizle bir süre sohbet edip talep ve isteklerini dinledi.

Denetlemelerde Vali Dr. Osman Varol’a  Vali Yardımcısı V./ Hamur Kaymakamı Kerem Türker, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Jandarma Komutan V. Yarbay Bilal Sarıdoğan, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Coşkun Daharlı ve  ilçe protokol üyeleri eşlik ettiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.