DOLAR 32,5620 0.04%
EURO 35,0560 0.53%
ALTIN 2.428,360,23
BITCOIN 2091831-3,83%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı ‘Uyum ve Tanıtım’ programı kapsamında öğrenciler ile bilgilendirme toplantısı yapıldı

Ağrı ‘Uyum ve Tanıtım’ programı kapsamında öğrenciler ile bilgilendirme toplantısı yapıldı

ABONE OL
14:44 | 15 Ekim 2021 14:44
Ağrı ‘Uyum ve Tanıtım’ programı kapsamında öğrenciler ile bilgilendirme toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Uyum ve Tanıtım’ programı kapsamında Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, yurtlarda kalan öğrenciler ile bilgilendirme toplantısında bir arada bulundu.

Ağrı İl Müdürü Çalgan sırası ile Patnos Kız – Erkek yurdu, Ümmü Eyyüb Kız Öğrenci Yurdu, Abdurrahim Arvasi Kız Öğrenci Yurdu, İshak Paşa Erkek Yurdu, Ahmed-i Hani Erkek ve Ağrı Kız yurtlarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Ziyarette bulunduğu yurtların konferans salonunda düzenlenen tanıtım programına Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Çalgan yanı sıra yurt müdürleri de katılım sağladı. Bünyelerinde bulundurdukları gençlik merkezleri ve spor kursları ile ilgili bilgilendirmelerin ardından İl Müdürü Çalgan, öğrencilerin soru ve görüşlerini dinledi.

‘Uyum ve Tanıtım’ toplantısı sonrasında öğrencilerle yakından ilgilenen İl Müdürü Çalgan ,öğrencilerin kaldığı odaları gezerek onlarla sohbet etti. İL Müdürü Çalgan’ın sohbet ettiği öğrencilerden Azad Özbakış, “Her şey için teşekkür ederiz. İl Müdürümüz odamıza kadar gelip bize bir arkadaşımız, bir abimiz gibi sohbet etti.” ifadelerine yer verirken, başka bir öğrenci Ali Furkan ise:” Öğrenci arkadaşlarımızın istek ve talepleri ile yakından ilgilenen İl Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz, burada kendimizi evimizdeymişiz gibi hissediyoruz.” Diyerek, karşılamadaki ilgi ve ikramlar için de tüm personele teşekkür ettiklerini” sözlerine ekledi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.