DOLAR 32,4392 0.16%
EURO 35,4595 0.26%
ALTIN 2.322,730,17
BITCOIN 22882062,75%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

UDER, Ağrı’da Hastane Duvarlarını Çocuklar İçin Boyadı

UDER, Ağrı’da Hastane Duvarlarını Çocuklar İçin Boyadı

ABONE OL
21:06 | 24 Temmuz 2022 21:06
UDER, Ağrı’da Hastane Duvarlarını Çocuklar İçin Boyadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) gönüllü üyeleri, çocuklara moral olması ve çocukların hastane ve doktor korkularını bir nebze de olsa azaltmaları amacıyla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi duvarlarını boyadılar.

Çocukların hastanelere karşı olumsuz düşüncelerini ve korkularını azaltmak için duvarları çocukların hayal dünyalarıyla süslemeye başlayan UDER için, çocuk servisi hemşirelerinden Nuri Sarı, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımız ve aileleri çok beğendi. Servisimiz bir anda çizgi film dünyasına döndü. Emeklerinden dolayı UDER ekibine çok teşekkür ederiz.” cümlelerini kullandı.

UDER Derneği Başkanı Yusuf Yıldırım konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir etkinliğe imza attığımızı düşünüyoruz. Hastane korkusunu bir nebze azaltmak ve çocuklarımıza moral vermek açısından çok güzel bir etkinlik oldu. Duvarları hasta çocuklar ve aileleri, hemşire arkadaşlar ve doktorlarımızla boyadık. Bu bizim için çok büyük bir mutluluktu. Elimizden geldiğince çocuklarımızın sürekli bulunduğu yerleri renklendirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca desteklerinden dolayı da hastane yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.