DOLAR 32,4695 0.04%
EURO 34,8205 0.1%
ALTIN 2.479,560,71
BITCOIN 2002283-4,51%
Ağrı
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜGVA  Ücretsiz Yaz Okulu İçin Kayıtlarına Devam Ediyor

TÜGVA Ücretsiz Yaz Okulu İçin Kayıtlarına Devam Ediyor

ABONE OL
14:37 | 27 Haziran 2019 14:37
TÜGVA  Ücretsiz Yaz Okulu İçin Kayıtlarına Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ağrı il Temsilciliği tarafından yapılan açıklamaya göre,gerçekleştirilecek yaz okulu için kayıtlar devam ediyor.

2018-2019 eğitim öğretim yılının ardından başlatılacak Ortaokul Yaz Okulu için kayıt dönemi açıldı. 1 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi’nde Ağrı Belediyesi, İbrahim Çeçen Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜGVA ortaklığında gerçekleştirilecek yaz okulu için öğrencilerin 30 Haziran’a kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

“TÜGVA GENÇLERİN YANINDA”

TÜGVA Yaz Okulları hakkında bilgi veren İl Temsilcisi Abdulkadir TOĞRUL, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak ortaokul öğrencilerimize yaz tatillerinde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki, manevi olarak geliştirmeyi ihmal etmeyecekleri bir yaz okulu programı planlıyoruz. Yaz okullarımızda birçok aktivite gerçekleşecek. Genel olarak spor aktiviteleri, Kur’an-ı Kerim dersleri, el sanatları, hadis dersleri, ahlak, siyer, ilahi, marş, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi, kültürel geziler, satranç, mangala ve kodlama-yazılım eğitimi gibi programlar uzman hocalar gözetiminde gerçekleşecek. Öğrencilerimizi yaz okullarımıza bekliyoruz.” dedi.

TÜGVA Ağrı il Temsilciliği tarafından gerçekleştirilecek yaz okulu için öğrenciler ve aileleri, http://tugva.org/tugva-ortaokul-yaz-okulu/ adresinden kayıtlarını gerçekleştirebilecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.