DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1,63%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜGVA GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU’NDAN AĞRI ZİYARETİ

TÜGVA GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU’NDAN AĞRI ZİYARETİ

ABONE OL
22:36 | 31 Mayıs 2019 22:36
TÜGVA GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU’NDAN AĞRI ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes EMİNOĞLU TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği Tarafından Düzenlenen Sahur Programına Katıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevi’nde gerçekleştirilen Sahur Programında, bir takım ziyaretler ve görüşmeler için Ağrı’da bulunan Türkiye Gençlik Vakfı genel başkanı Enes EMİNOĞLU da bulundu. Programda açılış konuşmasını yapan TÜGVA Ağrı İl temsilcisi Abdulkadir TOĞRUL; “ Malumunuz Türkiye’nin 81 ilinde ve 400’e yakın ilçesinde iyiye ve güzele dair ne varsa içinde barındıran TÜGVA teşkilatlarımız bugün olduğu gibi, yarın da gençliğin ve ülkemizin göz bebeği olacaktır.

Bu kapsamda Genç nüfusun çokluğunu ve avantajlarını fırsata çevirmek için inşallah yakın bir süreçte Ağrı’da bölgeye hitap edecek Gençlik Külliyesi’ nin temellerini atarak genç kardeşlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak bir ortam sağlamış olacağız. Böylelikle ağrıya ve gençlere daha sürdürülebilir hizmet etmiş olacağız. Bu müjdemizi de sayın genel başkanımızın huzurunda sizlerle paylaşmak istiyorum.” dedi. Programda konuşan TÜGVA Genel Başkanı Enes EMİNOĞLU; TÜGVA Ağrı İl Temsilciliğinin yürüttüğü projeleri yakından takip ettiğini belirterek; “Yakın zamanda inşasına başlanılacak olan Gençlik Külliyesi gençliğin faydasına büyük hizmet sağlayacak, vatanına, milletine, ümmetine hayırlı bir gençliğin yetişmesinde ciddi bir misyon üstlenecektir.

Her alanda gençliğin yetiştirilmesinde büyük çabalar sarf eden TÜGVA, ülkemizde ve dünyada ümmetin umudu olmak ve faydalı çalışmaların öncüsü olarak her zaman varlığını gösterecektir. Ağrı’daki bu birlik ve beraberliğin gecenin bu vaktinde de buluşmamıza vesile olmasına canı gönülden sevindim. ” dedi.

Sahur programına Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih AYDIN, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas AYDIN, Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı İbrahim ÖZER, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk KAYA, Kamu kurum ve Kuruluşları Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile Teşkilat mensupları katıldı. Program sonrası il teşkilatı üyeleri ile istişalerde bulunan Genel Başkan EMİNOĞLU, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Ağrı’dan ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.