DOLAR 32,5343 0.24%
EURO 34,7762 0.09%
ALTIN 2.495,221,35
BITCOIN 20595874,19%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TTF Başkanı Cengiz Durmuş’tan OGC’ye Ziyaret

TTF Başkanı Cengiz Durmuş’tan OGC’ye Ziyaret

ABONE OL
00:56 | 20 Ekim 2020 00:56
TTF Başkanı Cengiz Durmuş’tan OGC’ye Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye  Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretle ilgili OGC Genel Başkanı Aydın: Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın Cengiz Durmuş’un bizleri ziyaretinden büyük onur duyduk, kendilerinin Ağrı’da çocuklara tenisi sevdirmesi, Ağrı’ya yapılan tenis kortları ile çocukların dikkati sokaktan tenise çevirmesi ve bu çocuklarımızın girdikleri müsabakalarda onlarca madalya ve şampiyonalıklar ile Ağrı’ya dönmeleri bizleri son derece gururlandırıyor, Sayın Durmuş’a teşekkürlerimiz sunuyorum dedi.

TTF Başkanı  Durmuş, Sayın Aydın’ın bu teveccüh dolu sözlerine teşekkür ediyorum, bizler Türkiye Tenis Federasyonu olarak ülkemize kazandırdığımız her bir tenis sever, tenise gönül veren çocuklarımızla, gençlerimizle gurur duyuyoruz..

Tenis sporu zengin sporu olarak görülen ve öyle tabir edilen bir spor dalı değildir, ülkemizde tenisi seven çocuklarımızı Türkiye Tenis Federasyonu olarak her zaman desteklemeye hazırız..TTF olarak hedefimiz Türkiye’de tenis seven ve gönül veren daha fazla gence ulaşmak onları desteklemek..Ağrı’da  tenise gösterilen ilgi ve alaka beklediğimizin çok çok üstünde inanın bu bizleri çok mutlu ediyor..Ağrı’lı tenisçilerimizin pek çok madalya ve şampiyonluk kazanmaları bizler  için büyük gurur vesilesidir.

Diyoruz ki;geleceğin dünyaca ünlü tenis şampiyonları neden  Ağrıdan çıkmasın? Neden Ağrılı gençlerimiz adını dünya şampiyonlarının arasına yazdırmasın? İnşallah o günleri de göreceğiz ben buna inanıyorum, dedi…

Ziyaret, TTF Başkanı Cengiz  Durmuş, Ağrı TTF  Ağrı  il temsilcisi Fırat Balkis ve OGC Genel Başkanı Aydın’ın günün anısına fotoğraf çekimleri ile son buldu..

Özel Haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.