DOLAR 32,5507 0%
EURO 34,8569 -0.07%
ALTIN 2.434,080,18
BITCOIN 2108978-3,02%
Ağrı
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TTF Başkanı Cengiz Durmuş Teşekkür Mektubu Aldı

TTF Başkanı Cengiz Durmuş Teşekkür Mektubu Aldı

ABONE OL
12:24 | 22 Eylül 2022 12:24
TTF Başkanı Cengiz Durmuş Teşekkür Mektubu Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ITF Büyük Etkinlikler ve Operasyon Direktörü Justine Albert Nisan ayında Antalya’da gerçekleşen Billie Jean King Cup Europe Africa Group I ve Asia Oceania Group I etkinliklerine yapılan başarılı ev sahipliği dolayısıyla Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’a bir teşekkür mektubu gönderdi.

Cengiz Durmuş’a ve TTF ekibine Nisan ayında Antalya’daki Billie Jean King Cup Europe Africa Group I ve Asia Oceania Group I etkinliklerine ev sahipliği yapmak için gösterdikleri muhteşem kolektif çabalardan dolayı bir teşekkür yazısı yazdığını belirten Albert mektubunda, “Hakemler Stephane Cretois, Sheetal Iyer ve ITF Etkinlik Müdürü Karen Shepley hafta boyunca ekibinizden aldıkları destek konusunda, özellikle Turnuva Direktörü Özgür ve herkesin etkinliğin bu kadar başarılı olmasını sağlamak için bir ekip olarak birlikte ne kadar çok çalıştığını vurgulayarak, son derece övgü ile bahsetti.

Buna ilaveten Karen’dan, özellikle de aynı hafta iki etkinliğe ev sahipliği yapmanın tüm ek gereksinimlerini işaret ederek, projenin başlangıcında gösterilen iş birliği hakkında daha da fazla olumlu geri bildirim aldım. Stephane ve Sheetal ayrıca hafta boyunca, sadece hakem ekibine değil, katılan tüm ülkeler için gösterilen misafirperverlik dolayısıyla ekibinize teşekkürlerini iletmek istediler.

Bu etkinliğin organizasyonuyla ilgili başka yorumlarınız veya geri bildiriminiz varsa, Lütfen beni haberdar edin.

Bu arada size ve Türkiye Tenis Federasyonu’ndaki herkese en içten sevgilerimi gönderiyorum,ve 2023 için başarılar diliyorum.

Bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.