DOLAR 32,3325 0.25%
EURO 35,0697 -0.18%
ALTIN 2.284,700,33
BITCOIN 22745450,79%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

TMSF Başkanı Karakaş Ak Parti’den umudu kesti mi?

TMSF Başkanı Karakaş Ak Parti’den umudu kesti mi?

ABONE OL
21:21 | 19 Ocak 2022 21:21
TMSF Başkanı Karakaş Ak Parti’den umudu kesti mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TMSF Başkanı Fatin Rüştü Karakaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başdanışmanı ile Diyadin İlçesinde bulunan KOZA altın madeninin bulunduğu köyde yaşayan vatandaşları ikna etmek için Ağrı’ya ziyarette bulundu.

TMSF Başkanı Fatin Rüştü Karakaş Diyadin İlçesinde KOZA Altın madenin şantiyelerinin bulunduğu Mollakara ve Ulukent Köyü’nde köylüleri ikna çalışmalarına başladı. Başkan Karakaş’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başdanışmanı ve İGDAŞ Genel Müdürü olan Diyadinli Dr. Mithat Bülent Özmen’i getirmesi Ağrı’da çeşitli söylentilere sebep oldu.

AK Parti Ağrı Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclisi Üyelerini dahil etmeyerek İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen’i Ağrı’ya getirerek Mollakara ve Ulukent köylerine götürmesi AK Parti cephesinde huzursuzluk yarattı.

TMSF Başkanının İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başdanışmanı ve İGDAŞ Genel Müdürü Ağrı’ya getirip AK Parti cephesini pas geçmesi Ağrı halkı tarafından hoş karşılanmazken olaya sessiz kalan AK Parti cephesinde nasıl bir tepkiye neden olacağı ise merak konusu oldu.

TMSF Başkanı Karakaş, Ak Parti hükümeti ile Dünya Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyadin ilçemize hizmet götürerek ve dev projeleri hayata geçirerek birçok vatandaşa iş imkânı sağladığını bilmiyor muydu? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve ekibinin burada yaşananlarda hiçbir payı yoktur.

Oysaki TMSF Başkanı Karakaş’ın yapması gereken AK Parti Ağrı Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyelerini ve İl Genel Meclisi Üyelerini yanına alarak ziyaretlerini geçekleştirmesi olmalıydı. Fakat kendisi tam tersi bir tavır içerisinde olmuştur. Umarım Başkan Karakaş’ın bu sorularımıza ve yazılanlara dair bir açıklaması olur.

TMSF Başkanı Ak Parti hükümetinin atadığı bürokrat olmasına rağmen neden İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu’nun danışmanından medet umduğu kafalarda soru işareti bıraktı. En kısa zamanda TMSF Başkanı Karakaş hakkında gerekli soruşturma başlatılmalı ve gerekenler yapılmalıdır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.