DOLAR 32,3283 0.21%
EURO 35,0048 -0.41%
ALTIN 2.308,791,39
BITCOIN 22873863,09%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Ağrı Ziyareti Unutulmaz Anılar Bıraktı

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Ağrı Ziyareti Unutulmaz Anılar Bıraktı

ABONE OL
17:25 | 16 Ekim 2019 17:25
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Ağrı Ziyareti Unutulmaz Anılar Bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBB Başkanı Prof. Dr. Av. Metin Feyzioğlu, Ağrı Barosu davetlisi olarak geldiği Ağrı’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk ziyaretini Ağrı’nın  Doğutepe Köyüne yapan, oradaki bir anaokulu ve ilkokul öğrencileri ile bir araya gelerek onlara hediyeler sunan Başkan Feyzioğlu çocuklarla oldukça neşeli vakit geçirdi.

 

Ağrı Valiliğide, Vali Süleyman Elban’la bir araya gelerek hasbıhal eden TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Erzurum Baro Başkanı  Av. Talat Göğebakan, Ağrı Baro Başkanı Av. M. Salih Aydın ve beraberindeki heyet  bu güzel ziyareti hatıra fotoğrafları ile sonlandırdı.

 

Sonrasında, Ağrı Adliye Sarayını ziyaret eden TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ,Erzurum Baro Başkanı  Av. Talat Göğebakan, Ağrı Baro Başkanı Av. M. Salih Aydın ve beraberindeki heyet Başsavcı Hasan Turgut , Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Keskin ile bir araya gelerek hasbıhal ettiler, ziyaret sonunda karşılıklı hediyeleşerek hatıra fotoğrafları alındı.

Ağrı Adalet Sarayı ziyaretinden sonra, Ağrı Belediyesine gerçekleştirdikleri ziyaret ile, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve meclis üyeleri le sohbet eden, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Erzurum Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan, Ağrı Baro Başkanı Av. M. Salih Aydın  ve beraberindeki heyet, belediyede kıyılacak olan, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ın kızının nikahında, nikah şahitliği yaparak günü güzel bir anıyla noktaladılar.

TBB Başkan Metin Feyzioğlu, Erzurum Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan, Ağrı Baro Başkanı Av. M.Salih Aydın ve sanatçı Mahmut Tuncer’in yaptıkları nikah şahitliği genç çift için büyük bir sürpriz oldu, oldukça neşeli bir ortamda gerçekleşen nikah töreninde, salonda bulunan kalabalık davetli grubunu kahkahalara boğdu.

   

 

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.