DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9560 -0.33%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22716840,84%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBB Başkanı Feyzioğlu,OGC Genel Başkanı Aydın’ın Kızına Nikah Şahitliği Yaptı

TBB Başkanı Feyzioğlu,OGC Genel Başkanı Aydın’ın Kızına Nikah Şahitliği Yaptı

ABONE OL
17:52 | 15 Ekim 2019 17:52
TBB Başkanı Feyzioğlu,OGC Genel Başkanı Aydın’ın Kızına Nikah Şahitliği Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediyesinde bugün sıra dışı bir nikah töreni yaşandı.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ın kızı Meryem Aydın ile damat Rıdvan Çekim’in nikah törenine katılan, TBB Başkanı Prof. Dr. Av. Metin Feyzioğlu’nun nikah şahitliği yaptığı törende oldukça neşeli dakikalar yaşandı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın nikahını kıydığı Meryem Aydın ve Rıdvan Çekim kendilerini bekleyen sürprizden habersiz nikah masasına oturdular. Dini ve resmi nikahın bir arada kıyıldığı törende,TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Erzurum Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan, Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın ve sanatçı Mahmut Tuncer’in nikah şahitliği genç çitler için sürpriz oldu.

Nikah törenine  Mahmut Tuncer şakalarıyla neşe kattı, TBB Başkanından  evlilik cüzdanını genç çifte vermesi  isteyen Başkan Sayan’dan  cüzdanı alan Feyzioğlu,  genç çifte mutluluk anahtarları ile ilgili hukuka dayalı yaptığı esprileri ile nikahın son anlarında salonu kahkahalara boğdu,.

Salonu dolduran kalabalık davetli topluluğunun, böyle neşeli bir nikaha şahitlik ettikleri için çok mutlu oldukları gözlendi.

Bizlerde genç çiftlere mutluluk bir ömür boyu gölgeniz olsun, sevgi ve huzur içerisinde el ele, gönül gönüle sonsuz saadet içinde yaşayın inşallah diyoruz.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

    

 

Gepostet von SAVCI SAYAN am Dienstag, 15. Oktober 2019

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.