DOLAR 32,5237 -0.08%
EURO 34,8023 -0.2%
ALTIN 2.420,11-0,40
BITCOIN 21597630,26%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Kars Barosu’na Arsa Müjdesi

TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Kars Barosu’na Arsa Müjdesi

ABONE OL
18:06 | 02 Şubat 2021 18:06
TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Kars Barosu’na Arsa Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars Baro Başkanı Av. İbrahim Baştimar’ın talebi üzerine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’ndan Kars Barosu’na idari ve sosyal tesis için arsa müjde geldi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kars Barosu’na idari ve sosyal tesis yapılmak üzere ihtiyaç duyulan arsanın satın alındığını, inşaatın en kısa zamanda başlayacağını duyurarak, Kars Barosu’ndaki meslektaşlarına hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Barolar Birliği, Türkiye’deki baroların idari ve sosyal tesis ihtiyaçlarını karşılamaya 2021 yılında da devam ediyor.

2021 yılında ilk arsa alımı Kars Barosu için gerçekleştirildi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kars Barosu’na idari ve sosyal tesis yapılmak üzere ihtiyaç duyulan arsanın satın alındığını açıkladı. Feyzioğlu, “Kars Baromuza idari ve sosyal tesis inşaatı yapmak üzere satın aldığımız arsamızın meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. En kısa zamanda inşaatla ilgili süreç başlayacaktır” dedi.

Konferans salonu, kafeterya, restoran, idari hizmet birimleri

Kars Barosu için yapılacak idari ve sosyal tesiste, 300-400 kişilik konferans salonu, kafeterya, restoran ve idari hizmet birimlerinin bulunacağı belirtiliyor. İdari ve sosyal tesisin, Kars Adliyesi’nin hemen karşısında yapılacak olması da avukatları rahatlatacak.

Kars Baro Başkanı Av. İbrahim Baştimar, taleplerine yakın ilgi gösteren başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve yönetimine teşekkür ederek, “idari ve sosyal tesisimiz baromuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.