DOLAR 32,3698 0.14%
EURO 34,9746 -0.3%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 22799651,28%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBB Başkanı Feyzioğlu: ABD Karar Verecek, Nato’da Müttefiki Türkiye’mi? Yoksa PKK mı?

TBB Başkanı Feyzioğlu: ABD Karar Verecek, Nato’da Müttefiki Türkiye’mi? Yoksa PKK mı?

ABONE OL
16:11 | 15 Ekim 2019 16:11
TBB Başkanı Feyzioğlu: ABD Karar Verecek, Nato’da Müttefiki Türkiye’mi? Yoksa PKK mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu Ağrı’da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr.Av. Metin Feyzioğlu, Ağrı Barosunun daveti üzerine geldiği Ağrı’da, ziyaret ettiği Doğutepe köyünde, yaptığı anaokulu ve ilkokul ziyaretinin çıkışında basının ”Barış Pınarı Harekatı” ile ilgili sordukları soru üzerine

Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olduğunu belirterek, “Bu gücü de müttefiklerinin kendisini en zor zamanda yüzüstü bırakmasına bağlıdır.Çünkü bizi ne zaman yüzüstü bıraktılarsa biz kendi İHA’mızı, SİHA’mızı ve ağır silahlarımızı yaptık. Şükürler olsun harp sanayimizi en ileri seviyeye çıkardık. Burada bizle boy ölçüşecek hiçbir ülke yoktur. ABD’nin de Türkiye’yi gözden çıkarma lüksü hiçbir şekilde yoktur.” dedi.

Önce Amerikan Devleti bir karar verecek,NATO’da Müttefiki Türkiye’mi? PKK mı?
Önce Amerikan Devleti bir karar verecek,NATO kurulduğu günden beri,NATO’nunda ileri kanadını koruyan Türkiye’mi? PKK mı?
Önce Amerikan Devleti bir karar verecek,kendisi hukuk devletimi? Yoksa teröristlere kol,kucak açan bir devlet mi?

Bakınız,terörle mücadele başka bir terör örgütü eliyle yapılmaz.

Amerikalıların yaptığı şu;IŞID adlı terör örgütüyle, PKK adlı terör örgütü eliyle mücadele ettiklerini sanıyorlar, hayır etmezler edemezler,terörist, teröristle mücadele etmez, toprakları paylaşır oturur.

IŞID’a der ki ”burası senin,kendisi der ki burası benim”, daha çok yeni yaşamadık mı bir kaç ay önce?

PKK’nın silahlı güçleri,IŞID’lıların bulunduğu bir şehre girdiklerinde, bir koridor açıp tüm ‘IŞID’lıları hadi siz burdan usul usul uzaklaşın’ diye salmadılar mı?

”PKK, Türk Askeri gelirken, IŞID’ın hapishanesinin kapısını açıp bütün IŞID’lıları sahaya salmadı mı?” Eee o zaman kime yaptırım uyguluyor?

Amerika Birleşik Devletleri.Bence PKK’ya asıl terörist muamelesi yapsın.

IŞID’ın içerde hapis tutulduğu hapishaneyi,Türk Askeri gelmeden önce açan kim? Bir devlet yapar mı bunu?

Eğer ABD, kimin müttefik olduğunu doğru anlamış olsaydı,bugün ”Müttefikimiz YPG’den yüz çevirdik” gibi abuk sabuk hukukta yeri olmayan açıklamalar yapmak yerine,”Biz Müttefikimiz Türkiye’ye bugüne kadar yanlış yaptık, şimdi toparlamalıyız ”diye konuşurlardı.

Amerika’nın bir iç politika oyunu oynandığına ifade eden Feyzioğlu, sonuca bakıldığında ABD’nin askerlerini bölgeden çektiğini hatırlattı.

Siz sonuca bakın Amerikan Askeri geri çekildi mi? Çekildi, Rusya ile tam bir işbirliği içerisinde operasyon yürüyor mu? Yürüyor,bitmiştir olay.Ondan sonra Amerikan Hükumeti,Amerikan Başkanı,Amerikan Kongresi bişeyler söylüyor.

Bu son yaptırım kararları,neymiş o yaptırım kararları? İşte 100 milyarlık ticaret anlaşması,böyle bir anlaşma hayatta mı ki,sen onu askıya alıyorsun?Var mı ki? Olmayanı kağıt üzerindekini, kağıt üzerinden kaldırıyorsun, dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.