DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.309,821,44
BITCOIN 22898213,11%
Ağrı

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taşlıçay’da ‘Kazanım Değerlendirme Uygulamaları’ Toplantısı yapıldı

Taşlıçay’da ‘Kazanım Değerlendirme Uygulamaları’ Toplantısı yapıldı

ABONE OL
11:26 | 19 Ocak 2022 11:26
Taşlıçay’da ‘Kazanım Değerlendirme Uygulamaları’ Toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, il merkezi ve Taşlıçay ilçesindeki 8’inci ve 12’nci sınıflara yönelik yapılan “Kazanım Değerlendirme Uygulamaları” değerlendirme toplantılarına katıldı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in başkanlığında, milli eğitim yöneticileri ve okul müdürlerinin katılımıyla il merkezi ve Taşlıçay ilçesindeki 8’inci ve 12’nci sınıflara yönelik yapılan “Kazanım Değerlendirme Uygulamaları” değerlendirme toplantılarında, Ölçme ve Değerlendirme Merkezinde görevli öğretmen Selçuk Şimşek tarafından okullarda yapılan kazanım değerlendirme analizleri hakkında bilgi verildi.

Taşlıçay ilçesindeki toplantının ardından Öğretmenevi’nde incelemelerde bulunan ve yöneticilerden bilgi alan Müdür Kökrek, buradan Fatma Turan İlkokulu ile Nurali Turan Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya gelip bir süre sohbet etti. Öğretmenlerin öneri ve isteklerini dinleyen Kökrek, öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Okul ziyaretlerinin ardından Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca’yı makamında ziyaret edip ilçe eğitimi, yürütülen projeler ve ilçenin eğitim kalitesini artırmak amacıyla fikir alışverişinde bulunan Kökrek, ilçelerdeki 8’inci ve 12’nci sınıflara yönelik yapılan “Kazanım Değerlendirme Uygulamaları”  değerlendirme toplantılarının devam edeceğini belirtti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.