DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.297,150,87
BITCOIN 22876000,46%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne 426 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne 426 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

ABONE OL
11:59 | 14 Kasım 2022 11:59
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne 426 sözleşmeli personel alımı yapılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün banliyö hizmet birimlerinde çalıştırmak amacıyla, 1’i yazıhane personeli, 425’i uygulaman olmak suretiyle 426 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana gore, başvurular 1 Aralık’tan 11 Aralık 2022 saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı – Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.Cbiko.Gov.Tr üzerinden gerçekleştirilecek.

Şahsen, kargo veya posta kanalıyla meydana getirilen başvurular kabul edilmeyecek. Adayların KPSS puanı, eğitimi, mezun olduğu bölüm, askerlik, adli sicil kaydı ve kimliğine dair bilgiler başvuru sırasında e-devlet üstünden alakalı kurumların internet servisleri aracılıyla temin ederek başvurular alınacağından adaylardan bu aşamada belge istenmeyecek. Adaylar laf mevzu bilgilerinde hata mevcut ise başvuru yapmadan önce ilgili kurumlardan lüzumlu güncellemeleri meydana getirecek.

Atanmaya hak kazanan adayların ibraz edecekleri belgeler ek olarak yayımlanacak. Yurt içinde yada dışındaki tedris kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ait denkliği olan adaylar denklik gösterir belgelerini pdf yahut jpeg formatında sisteme yükleyecek.

Erkek adaylardan askerlik bilgilerinde hata olanlar herhangi bir askerlik şubesinden askerlik bilgilerini düzelttirdikten sonrasında başvuruda bulunacak.

Adaylar başvuru değerlendirme sonuçları ile yerleştirme periyodu ve sonuç bilgilerini Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üstünden takip edebilecek, ek olarak yazılı tebligat yapılmayacak.

Adayların muamele dönemi ve gelinen aşamalar ile alakalı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü web sayfasında (www.Kgm.Gov.Tr) yayımlanan duyuruları takip etmesi gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.