DOLAR 32,5748 0.09%
EURO 34,9985 0.35%
ALTIN 2.426,300,16
BITCOIN 2081869-3,50%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suna Kepolu Ataman, depremzedeleri yalnız bırakmadı!

Suna Kepolu Ataman, depremzedeleri yalnız bırakmadı!

ABONE OL
22:32 | 07 Şubat 2023 22:32
Suna Kepolu Ataman, depremzedeleri yalnız bırakmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi ve Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı görevini sürdüren Kepolu Ataman, tüm dünyayı ve ülkemizi esir alan deprem sebebiyle zor durumda bulunan vatandaşları yalnız bırakmadı.

Siyasete atıldığı ilk yıllardan günümüze kadar halkının sesi olmaya ve ihtiyaçlarına çözüm bulmaya çalışan, Diyarbakır ilimiz ve bulunduğu bölgede Hanım Ağa ismiyle bilinen Suna Kepolu Ataman, içinde bulunduğumuz bu korkunç afet zamanında da halkının yanında olmaya devam ediyor. Dün Trabzon’da bulunan Foleya Mountain Resort ismindeki otellerinin kapısını depremzedelerin hizmetinde olacağını duyuran Hanım Ağa, bugünde fiziki olarak depremzedelerin yanında yer aldı.

MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Bölge Koordinatörü, Vekiller, MKYK Üyeleri, İl Başkanı ve teşkilat mensupları ile birlikte deprem bölgesindeyiz. Acının büyük olduğunu vurgulayan Hanım Ağa, “Devletimiz, ilk andan itibaren tüm kurum ve imkanlarıyla seferber oldu. Yaralarımızı en hızlı şekilde saracağız inşallah…” dedi.

 

Özel Haber: Gözde KUZUCU

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.