DOLAR 32,5861 0.26%
EURO 34,7658 -0.05%
ALTIN 2.492,460,33
BITCOIN 20665563,77%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyaseti Yüzüne Gözüne Bulaştıranlar

Siyaseti Yüzüne Gözüne Bulaştıranlar

ABONE OL
11:10 | 31 Ağustos 2019 11:10
Siyaseti Yüzüne Gözüne Bulaştıranlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkes kendi işini yapsa, başkalarının işine burnunu sokmasa, iş yapanları engellemek için maşalar kullanmasa, üzerinde yaşadığı topraklara ihanet içinde olmasa diyorum…

Neden mi bunları söylüyorum?

Siyaset denilen şeyi, bazıları yüzüne gözüne bulaştırıyor. Şöhretini kaybetmemek için onlara her şey mübah. Öyle ki;  üzerinde yaşadığı topraklara ihanet de olsa, adam gibi, mertçe ortaya çıkmak yerine maşalarını kullanıyorlar. Onlara maşa olanlar da kendilerini bu kadar ucuza sattıklarını kimsenin bilmediğini zannediyorlar…

İlimize yapılan hizmetler için; memnun olacaklarına,  nasıl engel oluruz? Hizmet edeni nasıl karalarız?Ya da hizmet edenden kendi menfaatlerimiz doğrultusun da ne koparırız? (Başkan Sayan’dan bir şey koparamayacaklarını çok iyi bildikleri için) Başkan Sayan’ı halkın gözünden nasıl düşürürüz uğraşısı içindeler. Ya Allah aşkına; sizde hiç mi vicdan yok? Hiç mi Allah korkusu yok? Her ne pahasına olursa olsun kendi menfaatleriniz için, şu üzerinde yaşayıp çocuklarınıza bırakacağınız topraklar sizler için bu kadar mı değersiz? Yazıklar olsun size…

Bu ülkede iş yapanı takdir etmek çok mu zor?

Ağrı yıllardır hizmete susamış, virane bir şehir olarak neredeyse tarihe geçecekti. Başkan Sayan’ın seçilmesi ile Ağrı’nın virane bir şehir olmaktan, modern bir şehir görüntüsüne gitmeye başladığı gündür. Ki; bu bir tek benim düşüncem değil, sokaktaki insanların büyük çoğunluğunun benim gibi düşündüğünü biliyorum. İnsanlar umudunu Sayın Sayan’a bağladı. Viranelikten modernliğe giden yolu Sayın Sayan’ın çizdiğini ve Ağrı’nın doğunun parlayan yıldızı olacağına inandıkları için Onu tercih ettiler.

Eğer Savcı Sayan olmasa idi; Ağrı’da Ak Parti kazanamazdı, bunu biliyoruz.

Başkan Sayan’ın seçimleri %20 geriden başlayıp %20 fark atarak büyük bir hezimetle kazanmasını hala içine sindiremeyenler var. Bazılarının kendi gönüllerinde yatan adayları, aday gösterilmedi diye; hala partisine içten içe öfke duyuyorlar. Açıkça dile getirmeyip farklı yollardan Başkan Sayan’ı engellemeye, yaptığı işleri karalamaya ve başka kurum ve kuruluşlara mal etmeye çalışıyorlar.

Başkan Sayan verdiği sözleri yerine getirecek. Verilen sözler hemen olacak şeyler değil. Vaat edilenlerin yerine getirilmesi için yapılması gereken fizibilite çalışmaları hızla devam ediyor. Fakat hepimizin bildiği gibi; senelerdir kaybettiğimiz zamanın telafisi bugünden yarına olmaz, olamaz. Aklıselim olan herkes bunu görüyor, biliyor.

Bakın Başkan Sayan’la birlikte iş dünyası Ağrı’ya yatırım yapmaya başladı. İstiyoruz ki; hemen herkes koşsun, Ağrı’ya gelsin yatırımlarını yapsın ve ilimiz hemen kalkınsın. Keşke mümkün olsa… Her şeyin bir zamanı, zemini var. BİRAZ SABIR!!!

Önümüzdeki 5 yılda Ağrı yaşanılacak ve batı illeri seviyesine gelecek bir şehir olacak.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tam destek verdiği, Ağrı’ya geldiğinde de üstüne basarak desteğini tekrar ettiği; İçişleri Bakanlığının, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Çalışma Bakanlığının ve diğer tüm bakanlıkların, ilimize gelen tüm bakanların tam desteklediği bir başkanımız var. Sayın Sayan tüm gücüyle çalışma içerisinde, köstek olmayalım destek verelim.

Başkanımız gece gündüz demeden; gündüz makamında, gece dışarıda. Halkın içinde ve denetlemelerde. Ne zaman dinlenir, kaç saat uyur diye acaba hangimiz sorguluyoruz?

Başkan Sayan’ın başlattığı asfaltlama çalışmalarını, direk Karayollarına mal etmek acaba hangi vicdana sığıyor?

Ağrı Belediyesinin kendi asfalt plenti tesisleri olmadığından, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı ile yapmış olduğu bir anlaşma var ve  asfaltı oradan alıyor.

Bu; devletin bize yapmış olduğu bir yardımdır, bu durum  neden bazılarına batıyor?

Düşünün devletin haberi olmadan, Karayolları gelip çalışma yapabilir mi? Devletin bütçesi birdir ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimat doğrultusunda yapılan bu çalışmaları karalamaya uğraşanlar size soruyorum!!!

Başkan Sayan’dan önceki dönemde, belediyeye verdikleri taahhütleri yerine getirmeyerek, yapılan işlerin tekrarı ile belediyemizi zarara uğratanları niye yazmıyorsunuz? Onlarla aranızda ne gibi çıkar ilişkileriniz var?

İlimizin devletin merkezi bütçesinden pay alması neden bazı siyasi ve bürokratların zoruna gidiyor? Onları neden bu kadar çok rahatsız ediyor? Bu ülkede tüm iller merkezi bütçeden pay alıyorlar. Sayın Sayan alınan bu payı ilimizdeki doğru ve önemli yatırımlarda kullanacağı için rahtsızlık duyanları halk görüyor. ”Meyve veren ağaç taşlanır” misali bazı siyasiler ve bürokratlar; maşalarını devreye sokarak Sayan’a karşı karalama çabası içerisindeler.

Başkan Sayan aleyhine yazılanları kimlerin ve hangi amaçla yazdırdığını çok iyi biliyoruz! Şayet bu tür karalama çabaları devam ederse; bu tür işlerin peşinde koşanların isimlerini ifşa edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

Bizler hizmet istedik ve hizmet verecek olan insanı seçtik, şimdi ona  köstek değil, destek  olma zamanıdır.

Başkanım yolunuz açık olsun,size inanlar her zaman  sizinle…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.