DOLAR 32,5936 0.35%
EURO 34,8209 0.22%
ALTIN 2.505,400,85
BITCOIN 21046741,87%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seçime Dair Sahadan Notlar Ağrı Özelinde

Seçime Dair Sahadan Notlar Ağrı Özelinde

ABONE OL
14:25 | 02 Mayıs 2023 14:25
Seçime Dair Sahadan Notlar Ağrı Özelinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçimde son düzlüğe girilirken sahada yaptığımız gözlemler ve röportajlar neticesinde Ağrı halkının Yeşil Sol Parti’ye dönük çok ciddi bir teveccühü olduğu görülmektedir. Uzun yıllar ülke yönetiminde olan Ak Parti’nin ilk dönemlerinde ki gibi sorun çözme kabiliyetini yitirdiği yaptığımız ikili görüşmelerde sıklıkla dile getirildiğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte Ağrı’dan gösterilen adayların halk nezdinde heyecan yaratmadığı da söylenebilir. Hatta tepki ile karşılandığı görülmüştür.

Yeşil Sol Parti’nin Cumhurbaşkanı çıkarmaması bugün saat 12.30’da Ağrı’da gerçekleşecek CHP Mitingine Yeşil Sol Partili seçmenlerinde katılımıyla bir gövde gösterisine dönüşeceğini sokağın nabzını tutan arkadaşlarımız tarafından bize nakledilen bilgilerdendir.

Seçimin bir tarafın olan Yeşil Sol Parti birinci sıra adayı Sırrı Sakık ile yaptığımız söyleyişi de pek çok yerden aday gösterilme durumu olmasına rağmen Ağrı’dan aday olmayı bilhassa kendisinin istediğini şehre vefa borcunun olduğunu ve bunu şehrin gerçek anlamda vekili olarak yapacağını taahhüt etmiştir. Sırrı Sakık biz birlikte yola çıktığımız hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık. Makamlar mevkiler geçicidir. Bizim için önemli olan Ağrı2nın daha iyi koşullarda yönetilmesi ve daha fazla kamu yatırımlarında pay alınmasının sağlanması olduğunu dile getirmiştir.

Seçimim bir taraf tarafı olan CHP birinci sıra adayı İbrahim Varol’un uzun yıllardır. Ağrı’da sönük olan CHP siyasetine yön verip ciddi atılımlar yapması söz konusudur. Nitekim gerek halk buluşmaları gerekse köy köy gezmeleri halk tarafından ilgiyle karşılanması görüldüğü kadarıyla arkasında ciddi bir rüzgârın olduğunu göstermektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.