DOLAR 32,5600 0.22%
EURO 34,9696 -0.2%
ALTIN 2.436,940,58
BITCOIN 21110041,16%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan’a Destek Çığ Gibi Büyüyor

Savcı Sayan’a Destek Çığ Gibi Büyüyor

ABONE OL
22:46 | 24 Mart 2019 22:46
Savcı Sayan’a Destek Çığ Gibi Büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Adayı Sayan’ın seçim çalışmalarındaki hızına yetişmek mümkün değil, bir toplantıdan diğerine, bir ev ziyaretinden diğerine ve bir mahalleden diğerine yetişmesi  vatandaşların bize de gel bizede diye kendisinin yolunu kesmesi, Sayan herkese yetişmeye çalışıyor, bir mahalleye gittiği zaman bir başka mahalleden buraya ne zaman geleceksin başkan diye sabırsızlanıyorlar.

Üç aydır yürüttüğü seçim çalışmalarında vatandaşlarla arasında kurduğu o güzel gönül köprüsünü hepimiz görüyoruz, Sayan’ın  büyük bir içtenlikle, sevgiyle projelerini anlatması ve vatandaşlarla sohbet havasında geçen buluşmalar ve gösterdikleri yakın ilgi ve alaka Sayan için büyük bir itici güç oluyor.

Bugün Vali Süleyman Elban’ın kıydığı bir nikah törenine katılan ve nikah şahitliği yapan Sayan yeni evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Törenden sonra ziyaretlere devam eden Sayan, projelerini anlatmanın yanı sıra Sosyal Belediyeciliğin önemini anlattı, vatandaşların fikirlerini dinleyen Sayan inşallah hep birlikte Ağrı’yı yöneteceğiz bana verdiğiniz destek için Allah razı olsun, Ağrı’nın yüzü gülecek tüm sıkıntılarımızı inşallah el birliği ile bertaraf edeceğiz dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.