DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.303,021,14
BITCOIN 22896112,89%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sayan’a destek büyüyor

Sayan’a destek büyüyor

ABONE OL
22:52 | 02 Mart 2019 22:52
Sayan’a destek büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı adayı Savcı Sayan, bugün ilimize gelen Savunma Bakanı Hulisi Akar’ı ağarladıktan sonra, tekrar saha çalışmalarına başladı ve bir toplantıdan diğerine geçerek vatandaşlarımızla bir araya geldi, onların sorun ve önerilerini alan Sayan, hemşerilerimizin gösterdiği yakın ilgi ve alakadan çok memnun olduğunu ve kendisini desteklemek için Ak Parti’ye katılmak isteyen vatandaşlarımıza, Ağrı bizim, Ağrı’nın geleceği, çocuklarımızın geleceği bizim, verdiğiniz destekler için Allah razı olsun,çok teşekkür ediyorum, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah dedi.

Oldukça verimli geçen Sıktiye Mahallesi ev toplantısında hemşerilerimiz Savcı Sayan’a öneri ve dileklerini ilettiler ve sizin projeleriniz sağlam, ”Ağrı için biri bir şeyler yapacaksa o kişide sizsiniz, yaparsanız ancak siz yaparsınız size ve projelerinize inanıyoruz dediler,”

Sayan Ağrı ve Ağrı’lı hemşerilerim için elimden ne geliyorsa en iyisini yapacağım, Ağrı’nın çok fazla eksiği ve sancısı var, inşallah tüm bunları el ele vererek gidereceğiz, Ağrı’yı yeniden inşaa edeceğiz, Ağrı’yı çok güzel gelecek bekliyor dedi ve ev sahiplerine ve toplantıya katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Mehmet Akif Mahallesinde yapılan ev toplantısında kendisine destekleyeceğini söyleyen  ailelere, Allah razı olsun, inşallah sizlere mahcup olmayacağım Allah yar ve yardımcımız olsun, ”gönül kapılarını bize açan herkese çok teşekkür ediyorum”gayret bizden, takdir sizden dedi..

Yüzüncü Yıl Mahallesinde oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ev toplantısında hemşerilerimiz Savcı Sayan’a başarılar dilediler ve ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirirken, Sayan sıcak karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bulut Mahallesi ev toplantısında proje ve Ağrı’nın geleceğine yapılacak yatırımlarlailgili karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ev toplantısı, ev sahipleri ve Sayan arasında sıcak diyaloglarla geçti.Sayan Ev sahiplerine bu güzel toplantı için teşekkürlerini iletti.

Yüzüncü Yıl Mahallesi ev toplantısına katılan hemşerilerimizle sıcak ve samimi bir şekilde sohbet eden Sayan,ben Ağrı’ya hizmet etmek için geldim, herkesin desteğini istiyorum.

Ağrı için, Ağrı’nın geleceği için, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için destek istiyorum, Allah hepinizden razı olsun dedi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.