DOLAR 32,5745 0.06%
EURO 34,9066 0.07%
ALTIN 2.436,900,29
BITCOIN 21691980,11%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sayan: Vatandaşlara Tefecilerden Korkmayın, Cesur Olun Çağrısı Yaptı

Sayan: Vatandaşlara Tefecilerden Korkmayın, Cesur Olun Çağrısı Yaptı

ABONE OL
17:06 | 06 Kasım 2020 17:06
Sayan: Vatandaşlara Tefecilerden Korkmayın, Cesur Olun Çağrısı Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tefecilere karşı başlattığı mücadele de, tefecilere karşı yapılan operasyonlar sonrasında, tefeci mağduru vatandaşlara şöyle  seslendi; Siz de ifadeye çağrıldığınızda korkmayın cesur olun ve suçlarını yüzüne vurun.. Yoksa ucuz kurtulurlar !!!

Başkan Savcı Sayan, Ağrı’nın tefeci zulmüyle karşı karşıya olduğunu bulunduğu tüm platformlarda dile getirerek bu zulmün bitirilmesi için başlattığı mücadelede ulusal ve yerel basının yanı sıra vatandaşlardan destek talep etmişti.

Başkan Sayan’ın  bu çağrısı yankı bulmuş olmalı ki, İl Jandarma Komutanlığı tarafından dün yapılan operasyonda Hamur ilçesinde başlattığı tefecilere yönelik operasyonda, örgütlü bir şekilde tefecilik yaptıkları zannıyla 4 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Yakalanan şahısların ev  ve işyerlerinde yapılan aramalarda  çok sayıda vatandaştan alınmış 1.695.500 tl  değerinde senet, ev tapuları, nakit para ve kıymetli evrak ele geçirilmişti..

Başkan Sayan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde ulusal ve yerel basınla bir araya geldiği toplantıda; kendisine tefecilerin mağdur ettiği, baskı altına aldığı, tehdit ettiği ve korku saldığı çok sayıda vatandaşın bu yönde şikayetleri olduğu, tefecilerden aldıkları borcu ödeyemeyen kişilerin küçük yaşta kızlarının zorla alıkonulduğunu ve bu ailelerin kan ağladığını  bu zulme daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini, bunun içinde sesinin duyurulması yönünde çağrısını yenilemişti..

Başkan Sayan  bugün kendi Twitter hesabından tefeci mağdurları ile ilgili yaptığı paylaşımda: Her gün bize onlarca mesaj çekip, tefecilerden bıktık, yandık diyen Ağrılı hemşerilerime sesleniyorum…jandarma emniyet ve savcılık tefeciler konusunda müthiş çalışmalar yapıyor..Siz de ifadeye çağrıldığınızda korkmayın cesur olun ve suçlarını yüzüne vurun.. Yoksa ucuz kurtulurlar , çağrısını yeniledi.

Özel Haber: Gönül Özkılıç

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.