DOLAR 32,5748 0.09%
EURO 34,9985 0.35%
ALTIN 2.426,300,16
BITCOIN 2081869-3,50%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan:Öğrencilere verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz, Ağrı öğrenci kenti olacak

Savcı Sayan:Öğrencilere verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz, Ağrı öğrenci kenti olacak

ABONE OL
14:37 | 16 Ekim 2019 14:37
Savcı Sayan:Öğrencilere verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz, Ağrı öğrenci kenti olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde, bugün başlayan  5. Uluslararası Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi Sempozyumunda konuşan, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan; Ağrı’nın inanç turizmi, kış ve sağlık turizmi için çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederken, bugüne kadar Ağrı’nın maalesef bunlardan faydalanamadığını ve yapılması gerekenleri şu sözleri ile dile getirdi.

SAYAN; Ağrı Dağı’nın turizme kazandırılması ile ilgili projesinin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalara destekleyeceği sözünü veren Gaziantep Milletvekili Fatma Salman, Valimiz Süleyman Elban ile birlikte bu projeyi inşallah Cumhurbaşkanımıza götüreceğiz. İnanıyoruz ki bu değerli proje Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından büyük destek görecektir.
Ağrı Dağı’na yapılacak olan teleferikle, misafirlerimizi dört bin metreye çıkaracağız orada yapılacak olan aslına uygun, devasa Nuh’un Gemisi Maketi ve farklı hizmet alanları ile gelen misafirlere en iyi şekilde hizmet vererek Ağrı’mızı yurt dışında tanıtmış olacağız,bu proje gerçekleştiğinde Ağrı’yı tüm dünyaya tanıtmış olacağız.

Söz verdik Ağrı’yı güzelleştireceğiz, Ağrı’yı hep birlikte kalkındıracağız

Bir kez daha Sayın Valimiz Süleyman Elban’a  rica ediyorum,biliyorum siz, bizi bırakıp büyük bir şehre gideceksiniz.Gitmeyin 3 sene daha bizimle kalın Ağrı’yı birlikte kalkındıralım,sizin değerli hizmetlerinizden faydalanalım.Ağrı’da yaptığınız hizmetleri kalben takdir ediyoruz, TEKSTİL’DE, KODLAĞRI ve diğer değerli hizmetlerinizle burada gönüllere yazıldınız, 3 yıl daha bizimle kalırsanız Ağrı’nın önünde hiç bir şey duramaz SAYIN VALİM diyerek, birlikte Ağrı’ya hizmetin çok büyük değer katacağını ifade etti.

Sayın Valim tekstilde Dünya’nın en ünlü markası için 50 bin metrekare yer verdi, (valimizin %90’ı hazırlanmış yeni bir projesi var %100 olunca kendisi açıklayacaktır), bunun için yeni bir 50 bin metrekare yere ihtiyacımız olacak ve 2 yıl içerisinde Ağrı’da 20 bin kişi tekstilde çalışacak, biz bunların altyapısını birlikte hazırlamak zorundayız, Ağrı güzel olacak inşallah.

Seçim çalışmalarında söz verdik, Ağrıyı öğrenci kenti yapacağız

Benim öğrenci kardeşlerime verilmiş sözüm var, bedava taşımacılık, bedava ekmek,İnternet sözümüz var.10 gün içerisinde ulaşım ve ekmek sözümüzü yerine getiriyoruz, araçlarımız hazır bu konuyla ilgili sayın valimizle bunun istişaresini yaptık.

Araçlarımız 10 gün içerisinde Ağrı’da olacak,devlet yasakladığı için ücretsiz taşıyamıyoruz 0.25 kuruşa öğrencilerimizi istedikleri yere taşıyacağız.

Sayın Rektörümüz Abdulhalik Karabulut ile dün bir konuda uzlaştık, buradan Eleşkirt’e giden öğrencilerimiz var, yol paraları onlara çok ağır geliyor, 90 kişilik yeni aldığımız bir otobüsü sadece o öğrencilerimizi Eleşkirt’e götürüp getirme adına hizmete sunacağız, öğrencilerimiz rahat edecek.

Ağrı öğrenci kenti olacak, yaşanabilir bir kent olacak, parkları, caddeleri ile sayın valimin başlatmış olduğu hizmetleri daha daha büyüterek sizin hizmetinize sunacağız, Ağrı Dağı’nı da dünyanın hizmetine sunacağız, bir yandan Ağrı’yı geliştirirken diğer yandan da Ağrı’nın reklamını yapacağız.

Vazgeçmeyin direnin arkadaşlar,vazgeçmek umutsuzluğa kapılmak en büyük hastalık,bize yapılan baskılara rağmen,siyasi ayak oyunlarına rağmen biz başarıyoruz, başarmaya devam ediyoruz.

Kimseye benim gibi düşünün demiyorum, düşüncelerimiz farklı da olsa gelin Ağrı’yı birlikte kalkındıralım, yaşadığımız yer Ağrı’dır, yaşadığımız yer Türkiye’dir, merak etmeyin Ağrı güzelleşecek ve büyük Ağrı olacak.

AĞRI BİR DÜNYA KENTİ OLACAK İNŞALLAH, diyerek sözlerini tamamladı…

Özel haber:Gönül Özkılıç

https://www.facebook.com/SavciSayan/videos/658010478021610/?t=0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.