DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076797-0,83%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan:İMAMOĞLU ”gizli bir şey paylaşmak terör örgütlerine destekdir”

Savcı Sayan:İMAMOĞLU ”gizli bir şey paylaşmak terör örgütlerine destekdir”

ABONE OL
11:47 | 02 Aralık 2020 11:47
Savcı Sayan:İMAMOĞLU ”gizli bir şey paylaşmak terör örgütlerine destekdir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aspragas Haberle Gündem Yaratmak Olmadı ”İMAMOĞLU”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, terör örgütü  DEAŞ tarafından tehdit edildiğine dair (Aspragas  YALAN ) haberle gündem oluşturmaya çalışması, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçeği yansıtmadığı açıklanarak yalanladı.

İmamoğlu’nun ”gizli bilgi” adı altında bir yazı paylaşımını, terör örgütlerine destektir, diyerek tepki veren Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan:Ekrem İmamoğlu gizli kalması gereken bir bilgiyi sızdırarak aklınca menfaat elde etmeye çalışıyor.

PKK/KCK tarafından her gün bize onlarca tehdit geliyor. Yazının bir bölümünü sizlerle paylaşıyorum. Diğer bölümü bana kalsın. gizli bir şey paylaşmak terör örgütlerine destekdir..

Ayrıca ; Orduya hakaret ve teşkilatlarındaki zincirleme tecavüz olaylarının üstünü kapatmak için, hepimize gelen, gizli kalması gereken bilgileri sızdırdılar .. Neden bugün ? Sözleriyle İmamoğlu’nun yaptığının bir suç olduğunu işaret etti.

Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı yazılı açıklamada:
Bazı basın yayın organlarında yer alan “İMAMOĞLU’NA yönelik suikast emri verilen DEAŞ Militanları yakalandı” haberi ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun bulunmuştur.

Dönem dönem kamu görevlilerine, devlet büyüklerine, korumaya tabi şahıslara, görevleri nedeniyle veya kamunun gündeminde olan sansasyon yaratabilecek kişi, kurum ve yerlere yönelik bu tür duyumlar ve ihbarlar gelmektedir.

Bu duyumlar veya ihbarlar ilgili kişiler ile paylaşılır ve bunların her biri bilgilendirilir. Bu konuda birimlerimiz tarafından gerekli tedbirler alınır.

Haberde yer aldığı şekilde bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanması söz konusu değildir.

PKK/PYD, DEAŞ, FETÖ ve DHKP-C dahil olmak üzere tüm terör örgütlerine yönelik çalışmalarımız milletimizin huzuru ve ülkemizin güvenliği için kesintisiz bir şekilde ve kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Denilmiştir…

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.