DOLAR 32,5663 0.06%
EURO 35,0305 0.52%
ALTIN 2.438,340,64
BITCOIN 2084839-3,86%
Ağrı
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Savcı Sayan’ı tehditle yıldırmak isteyenler baltayı taşa vurdu!

Savcı Sayan’ı tehditle yıldırmak isteyenler baltayı taşa vurdu!

ABONE OL
23:45 | 22 Aralık 2020 23:45
Savcı Sayan’ı tehditle yıldırmak isteyenler baltayı taşa vurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye  Başkanı Savcı Sayan’ın, sosyal medya üzerinden aldığı videolu ölüm tehditlerinde en büyük destek Ağrı halkından geldi.

Başkan Sayan’ı öldürmesi için Kürt gençlerini tahrik eden ve onlara ne yapmaları konusunda direktifler veren, İsviçre’de yaşadığı tespit edilen Abdulkadir Aktürk’ün sosyal medya da paylaştığı video’ya büyük öfke ve tepki yağdı.

Savcı Sayan’ı ölüm tehdidi ile yıldırmak isteyenler baltayı taşa vurdu, Savcı Sayan gençlerin yanında olmaya, onları sahiplenmeye, onları uyuşturucu batağından korumaya, onlara el uzatmaya devam edecek.

Savcı Sayan, gençlerin güzel bir geleceğe sahip olmaları için elimden geleni yapacağım, onlar bizim göz nurumuz, hiç bir annenin evlatları için göz yaşı dökmesini istemiyorum, okuyup güzel meslekler edinecekler, kimi öğretmen, kimi doktor, kimi mimar olacaklar inşallah, biliyorum bu ölüm tehditlerini nereden geldiğini biz bu ulu yola baş koyduk inşallah devamında Ağrımızı ve gençlerimizi güzelliklerle buluşturacağız, onlar çocuklarımızı ölüme gönderiyor, biz mutlu bir gelecekleri olsun diye uğraşıyoruz işte bizim farkımız burada dedi…

Savcı Sayan’a  gelen ölüm tehdidine neden tepkisiz kaldılar?

Savcı Sayan’ın aldığı ölüm tehdidine ilk tepki ve kınama Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkan Nihat Aydın’dan  gelirken;  tepkisiz kalan, STK’lar, Spor Camiası, (Savcı Sayan’ın spora ve sporcuya ne kadar değer verdiğini ve desteklediğini herkes az çok biliyor) bazı yerel ve ulusal basın, her fırsatta Savcı Sayan’ın yanında gibi  gözükerek  objektiflere poz veren kişiler, STK’LAR Spor Camiası neredeler? Savcı Sayan seçilmiş bir başkandır, hem de HDP’yi hezimete uğratarak seçimi kazanan bir başkan. Seçilmişleri destekleme yerine, yalancı demokrasi söylevcilerinin  peşinden koşanlar! Herkes  ya olduğu gibi görünsün ya da göründüğü gibi olsun,  Başkan SAYAN yalnız değildir, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak ilk günde olduğu gibi her zaman her halükarda Başkan Savcı Sayan’ın yanındadır…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.