DOLAR 32,5611 0.02%
EURO 34,8650 -0.05%
ALTIN 2.427,39-0,10
BITCOIN 2105169-3,13%
Ağrı
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan:Birlikte Başaracağız

Savcı Sayan:Birlikte Başaracağız

ABONE OL
22:24 | 07 Kasım 2019 22:24
Savcı Sayan:Birlikte Başaracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, seçim sürecinde verdiği sözleri yerine getirmek için var gücüyle çalışmalarına devam ederken, vatandaş ziyaretlerini ihmal etmiyor; onların görüşleri, fikirleri benim için, Ağrı için çok değerli, inşallah Ağrı’nın marka bir şehir olmasını birlikte başaracağız dedi.

Başkan Sayan güne yine vatandaşları ziyaret ederek başladı, dün ilimizde ağırlamaktan büyük onur duyduğumuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yaptığı ziyaret ve verdiği müjdeler halkımız arasında, büyük mutluluk ve sevinç yarattığını dile getiren bir vatandaşımız; bizler bu kadarını beklemiyorduk, bu kadar çabuk olacağına inanmıyorduk.Gördük ki başkanımız  çok seviliyor, o Ağrıya geldiğinden beri  Ankara buraya aktı…Anladık ki yaparsa Savcı Başkan yapacak, bizde artık rahat etmek, iş güç sahibi olmak, çocuklarımıza güzel bir Ağrı bırakmak istiyoruz. Bizler başkanımıza toz kondurmayız, iyi ki buraya geldi, Allah Başkanımızdan razı olsun  diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Başkan Sayan vatandaşlarımızla sohbet ederek onların fikir ve önerilerini aldı, benim için her bir fikir altın değerinde, hep birlikte Ağrı’yı marka şehir yapacağız dedi.

Başkan Sayan Başkan Sayan, Cumhuriyet caddesinde yapılacak çalışmaları  inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bülbül caddesinde de devam eden zemin çalışmasını denetledi.

Hizmete açılmasına az bir zaman kalan, yeni  pazar yerini ziyaret eden Başkan Sayan, her şeyin projeye uygun olması, eksik gedik kalmaması için son durum ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Bittiğinden pazarcı esnafımızı tek çatı altında toplayacağız, malum ilimizin hava koşulları zor, istiyoruz ki vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız  zor hava koşullarından fazlaca etkilenmeden buradan istifade etsinler dedi.

  

Başkan  Savcı Sayan, yapımı devam eden konukevi ve park alanında incelemelerde bulunarak son durumlarını kontrol etti..Ağrıda güzel şeyler oluyor!

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.