DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059789-2,56%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan’a, ufacık yüreğinden kocaman çığlık

Savcı Sayan’a, ufacık yüreğinden kocaman çığlık

ABONE OL
15:19 | 20 Şubat 2019 15:19
Savcı Sayan’a, ufacık yüreğinden kocaman çığlık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı adayı Savcı Sayan yaptığı saha çalışmaları çerçevesinde bir ev toplantısında küçük bir yavrunun çığlığı ile Ağrı’daki işsizliğin yarattığı çaresizliğe bir kez daha şahit oldu, SAYAN işsizlik  ilk çözülmesi gereken büyük sorun, bu doğrultuda projelerimiz için çalışmalarımız başladı inşallah işsizliği gidereceğiz herkesi iş sahibi yapacağız dedi.

Savcı Sayan’a küçük dünyasından kocaman çığlıkla babam işsiz diyen minik yavru orada olan herkesi etkiledi.

Savcı Sayan katıldığı bir toplantıda yanına gelen minik ama yüreği kocaman evladımız kendisi için herhangi bir talepte bulunmadan Sayan’dan işsiz babası için iş istemesi orada olan herkesi etkiledi, Sayan küçük yavrumuza babası için söz verdi.

Görüldüğü gibi Ağrı’nın ilk sorunu işsizlik ve Savcı Sayan da bunu çok iyi biliyor ve şimdiden Ağrı’ya gelecek olan yatırımlarla ilgili projelerini en kısa zamanda hayata geçirmek için sık sık iş adamları ve devlet büyüklerimizle bu doğrultuda görüşmeler yapıyor.

Sayan Ağrı’nın sorunlarını benden iyi dışarıdan kimse bilemez ona göre projeler hazırlıyoruz inşallah tüm sıkıntılarımız aşıp Ağrı’yı refah bir düzeye getireceğiz, bunları yaparken halkımızın bana destek vermesi lazım, tek başıma değil hep beraber bu ilimizi yönetip geliştireceğiz inşallah dedi. Ağrı’nın sağlık sorunlarınında aşılması için gereken adımları atan Sayan, bir ev toplantısında Sağlık Bakanı Koca ile yaptığı telefon görüşmesinde, Ağrı’ya 62 (32’si uzman) doktor ataması yaptıklarını ifade ermesi sevinç yarattı. Sayan’ın sahada ki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, kendi gelen yardım taleplerinide not alarak çözüme kavuşturma çabasında olduğu görüldü…

Sayan gece gündüz, soğuk sıcak demeden AĞRI için çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz dedi…

Özel haber:Gönül Özkılıç

Babası için iş istiyor. Kurban olurum sana, kurban olurum minik yüreğine.#MemleketİşiGönülİşi

Gepostet von SAVCI SAYAN am Dienstag, 19. Februar 2019

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.