DOLAR 32,5086 -0.11%
EURO 34,9791 0.38%
ALTIN 2.429,340,27
BITCOIN 2069048-4,01%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SAVCI SAYAN; Size Zulüm Eden Olursa Karşılarında İlk Önce Beni Bulur

SAVCI SAYAN; Size Zulüm Eden Olursa Karşılarında İlk Önce Beni Bulur

ABONE OL
17:44 | 19 Mart 2019 17:44
SAVCI SAYAN; Size Zulüm Eden Olursa Karşılarında İlk Önce Beni Bulur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağrı’da üretime başlayacak olan NİKE Firmasının üretim tesislerinin temel atma törenine katılmak ve Cumhuriyet Caddesine Ağrı adayı Savcı Sayan ile birlikte halka hitap etmek üzere Ağrı’ya geldi.

Cumhuriyet Caddesini hınca hınç dolduran Ağrılı hemşirelerimize hitaben bir konuşma yapan Savcı Sayan  konuşmasında çok önemli tespitlerin altını çizdi

HDP’yi kastederek, Ağrı’ya dışarıdan aday olacak adam getiriliyorlar, niye getiriyorlar 550 bin nüfuslu Ağrı’da, Ağrı’ya hizmet edecek  iki tane yiğit bulamadılar mı? Nerden getiriyorlar Bitlis’ten, nerden getiriyorlar Tunceli’den, ya Devlet kayyum atıyor ya HDP  kayyum atıyor, ikisi de bize kayyum atıyorlar artık bunlara  yok diyeceğiz artık bunlara karşı çıkacağız arkadaşlar.

Sizin içinizde yetişmiş kimseye eyvallahı olmayan evladınız vardır, bana güvenin güvenin arkadaşlar, ben sizi mahcup etmem, bakınız eğer Kayseri’den Abdullah Gül çıkıyorsa,
Erzurum’dan Recep Akdağ çıkıyorsa,Yalova’dan Muharrem İnce çıkmış İzmir’den Aziz Kocaoğlu,Eskişehir’den Yılmaz Büyükerşen ”AĞRI’DAN DA SAVCI SAYAN ÇIKSIN” .Niye Çıkmasın?
Ağrılı büyükler, Ağrılı gençler siz neden kendi evladınıza sahip çıkmıyorsunuz?
Bakınız onlar niye Ağrılıları Belediye Başkanı yapmıyorlar? Niye size güvenmiyorlar biliyor musunuz?

Çünkü onlar diyorlar ki; biz bir tane Ağrılı Belediye Başkanı yaparsak 6 ay sonra o Ağrılı başkan bize isyan eder  der ki; kardeşim sizin amacınız hizmet değil,sizin amacınız, siz gelip burada gençlerimizi sürekli eylem içerisinde tutarak buranın geri kalmasını, burada Devlete isyanın çoğalmasını sağlıyorsunuz, sizin amacınız sürekli ortalık bulansın,dumanlı olsun millet birbirine karşı kavga etsin gürültü yapsın ama ben yapamam ben HDP den de seçilsem ben Ağrılıyım ben komşuyum, bana gelip hesap soruyorlar oğlum ne oldu, evladım, kızım ne oldu? Niye gitti, nereye gitti? Niye camı kırdınız, niye çerçeveyi indirdiniz?
bana hesap sorarlar. Bunu bildikleri için, Ağrılı bir adayın onlara isyan edeceğini
bildikleri için sürekli o merkezi kendi ellerinde tutmak için,sürekli Ağrıyı kendi çiftlikleri
gibi kullanmak için sürekli dışarıdan getiriyorlar ya kendileri Ağrıyı sömürüyor
kendileri kayyum atıyor, ya Bitlis’den ya Tunceli’den ya Muş’tan buraya kayyum atıyor
ya da kayyum atanmasına sebep oluyorlar, belediye halkın belediyesi olmaktan çıkıyor.

Bu Belediye Ağrılı Halkın Belediyesi Olacaktır Benim Dönemimde

Kapıları olmayacaktır, hiç bir memurun, hiç bir müdürün belediye başkanı dahil hiç birisinin kapısı olmayacaktır,sizin eviniz olacak orada sorunları çözeceğiz, birlikte ağrıyı kalkındıracağız, size bir haksızlık yapılırsa nereden gelirse gelsin,kim olursa olsun
Devletin içinde Devleti kullananlar dahi olsa size zulmediyorsa  en önde ben olmak üzere onlara karşı çıkacağız değerli kardeşlerim.

Biz artık zengin olmak istiyoruz, huzurlu zengin bir şehir olmak istiyoruz

Analarımızın, kardeşlerimizin ağlamasını istemiyoruz, ben evleri dolaştım, hala kapısı olmayan penceresi olmayan boylan vuramayan bisküvi kutularıyla  pencerelerini kapatan anneleri gördüm, 5 çocuğunu sünger döşekte yanlamasına yatıran anneleri gördüm, hala kendi evinde tezek yakan (dağlardaki hayvan pisliği) aileleri gördüm, çorapsız çocukları gördüm, ayakkabıları olmayan anneleri gördüm, kendi çocuğuna para bulmak için komşusuna yalvaran anneleri gördüm.

Bunları niye yaşıyoruz bu bizim kaderimiz mi? Niye  böyle birşeye evet diyoruz, bunlara artık dur diyeceğiz değerli kardeşlerim.
Bugün burada 10 bin kişinin çalışacağız NİKE Firmasının temsilcisi var, temeli atılıyor, tekstilde 20 bin kişi çalışacak hayal diyenler görsün gerçek olduğunu.

Özel haber:Gönül Özkılıç

https://www.facebook.com/SavciSayan/videos/430115837763383/?t=3

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.