DOLAR 32,5754 0.1%
EURO 35,0088 0.49%
ALTIN 2.430,170,30
BITCOIN 2093853-3,70%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Savcı Sayan Olmak Kolay Değil!

Savcı Sayan Olmak Kolay Değil!

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Savcı Sayan Olmak Kolay Değil!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Savcı Sayan olmak kolay değil, oyunları çözüyor planları bozuyor bu da bazılarını rahatsız ediyor. Başlıkta da dedim”Zordur Savcı Sayan Olmak”kendinizi onun yerine bir koyun ve düşünün isterim.

Siz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösteriliyorsunuz, ve  dağlar kadar sıkıntısı olan bir şehrin kurtuluşu olacaksınız, oradaki insanların umudu olacaksınız, vatandaşlarınızın sizden beklentiler çok fazla ve sizin sadece bir şansınız var ve  o şansı Ağrı ile birlikte değerlendireceksiniz, böylesi zor bir görev Cumhurbaşkanı tarafından size  Memleketinizi yeniden inşa etmek için veriliyor.

Sayan’ı Cumhurbaşkanımız neden aday gösterdi? Hiç düşündünüz mü?
Ağrı’nın üzerinde yıllardır oynanan bir oyun var, bu oyunu bozacak kabiliyette, güçte, deneyim de birine ihtiyaç vardı ve Cumhurbaşkanımız Savcı Sayan’ı Ağrı’ya gönderdi.

Bu oyunları bozacak adam SAVCI SAYAN…

Yıllardır memleketime hizmet gelmemiş, gelen vurmuş giden vurmuş, bazıları bazı hizmetleri getirmiş yeter mi? Asla….
İnsanlar kendi menfaatleri ve farklı oyunlar için benim memleketimi talan etmiş,
çoluk çocuk sefil, kandırılmış gariban çocuklarının kimileri dağlarda kayboldu, kimileri
öldü, kimilerinin akıbeti meçhul,buradaki ana babaların halini bir düşünün yürekler paramparça.

Ağrı’da işsizlik diz boyu

Evlenen gençlerimiz maddi zorluklar yüzünden evliliğini yürütemiyor boşanıyor (Ağrı boşanan gençlerde Türkiye’de 2.ci sırada TUİK verilerine göre )
bu çok korkunç bir sıralama.

Ağrı’da 300 kahvehane, 62 kafeterya  bizim işsiz gençlerimizle dolu, bu gençlerin pek çoğunun mesleği bile yok. Okuyanlar, Ağrı’da iş bulmazken diğerleri nasıl bulsun?

Bu işsizlik, Ağrı’nın üzerinde oynanan oyun için harika bir ortam.  Gençlerimizi Bonzei ve diğer uyuşturucu maddeler alıştırmak,Memleketimize, Devletimize karşı farklı eylemlerde kullanılmak için bu gençler bazıları için ideal.
(Ağrı’da uyuşturucuya başlama yaşı 12-14) Yazık değil mi bu evlatlara? Yazık değil mi Analara, Babalara?

Belki bizler içinde olduğumuz durumun pek farkında değiliz ama Cumhurbaşkanımız ve Devletin diğer yetkilileri bunları bizden daha iyi görmüş ler ki, artık bu oyunları bozacak birini buraya göndermişlerdir.

Benim inancım ” Ağrı’nın kurtuluşu Savcı Sayan’da” bu fırsatı iyi değerlendirmek gerek!

Savcı Sayan’ı  30 yıldan beri tanırım, içi dış bir olan, şeffaf, yalanı, hilesi hurdası olamayan,
son derece merhametli, vicdanlı, işini seven ve ve çok iyi takip eden,çözüm ve sonuç odaklı işinde son derece otoriter, tuttuğunu koparan, çalışkan, kendinden önce ihtiyaç sahiplerini düşünen gerçekten ”insan ve memleket sevdalısı” biri.

Sayan iki aydır sahalarda çalışmalar yapıyor, her geçen gün onun samimiyetine inanan, projelerine inanan kitle artıyor ve artık herkes Ağrı’da huzur ve güven istiyor, işsizlik bitsin istiyor. Şimdiye kadar Ağrı’nın önüne böyle bir fırsat geçmedi bu sefer Ağrı bunu iyi değerlendirsin, çoluk çocuk, gençlerimiz bu sefaletten kurtulsun artık. Ağrı’ya gönülden hizmet etmek isteyen,memleket sevdalısı bir adam var karşımızda ” bana sadece bir kez oy verin ve destek olun, emanet oy verin bir yıl sonra görün bakın Ağrı’da neler değişecek, eğer başaramazsam zaten bir yıl sonra istifa eder giderim, kimseye aileme küfür ettirmem diyor”  Bu güne kadar hangi belediye başkanı bu kadar açık sözlü davrandı? Ben hatırlamıyorum, hatırlayan varsa söylesin…

Ağrı bu güne kadar başka adaylara oy verdi denedi, neden bu sefer ”AĞRI’NIN KURTULUŞU İÇİN SAYAN’A VERMEYELİM”?  Sayan zaten bizden sadece bir yıl istiyor, başka adayları destekleyerek beş yıl mı kaybetmek iyi, yoksa bir yıl mı? Gerçi ben asla kaybedeceğimizi düşünmüyorum, bu sefer Ağrı kazanacak.

Sayan şunu çok iyi biliyor ki;eğer işsizliğe çare bulunmazsa gençlerimizi gün be gün kaybedeceğimizi, onun için öncelik ”işsizlikle savaş”diyor

Çocukların ve gençlerin yeri Sayan’da çok farklı bir yerde

Sayan onları son derece önemsiyor ve değer veriyor, gençlerimizi kaybetmek istemiyor. Sayan’ın yaptığı toplantılarda da görüyoruz ki, Sayan’ı destekleyen gençlerimizin sayısı hızla
artıyor, onlar Sayan’ı çok iyi anlamışlar ve Sayan’ın onlar için neler yapabileceğinin çok iyi farkındalar.

Değerli okurlarımız, sizin anlayacağınız ”SAVCI SAYAN OYUNLARI BOZMAYA, DERTLERE ÇARE OLMAYA GELDİ” yukarı da yazdıklarımı dikkatli okursanız neden bu kadar açık yazdığımı daha iyi anlarsınız, Sayan’ı sevelim ya da sevmeyelim amma, Ağrı’nın kurtuluşunu düşünelim, Ağrı’yı sevelim, çocuklarımızı düşünelim, onların geleceğini düşünelim, onları kurda kuşa yem etmeyelim.
Ağrı’nın üzerinde oynanan oyunu bozacak olan SAYAN’A destek vererek yardımcı olalım diyorum, Sayan’ın Ağrı için var olan projelerini bugüne kadar hangi aday bizlere sundu?
kim böyle sağlam projelerle geldi?
İnanıyorum ki bu sefer gerçekten Ağrı kazanacak ve yılların sefaleti,acıları sona erecek.

Saygılarımla Allah’a emanet olun değerli okurlarım…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.