DOLAR 32,4392 0.16%
EURO 35,4595 0.26%
ALTIN 2.322,730,17
BITCOIN 22882062,75%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan”O”Bizden Biri

Savcı Sayan”O”Bizden Biri

ABONE OL
10:59 | 12 Kasım 2019 10:59
Savcı Sayan”O”Bizden Biri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Savcı Sayan, ”O” bizden, içimizden biri, kah başında  bareti bir inşaat işçisi, kah bir amele, kah temizlik yapan bir işçi, kah projeji, kah belediye başkanı.Bu toprakların hamuru ile yoğrulmuş, Ağrı’nın evladı, onu her zaman makamında göremezsiniz” ”O” halkın içinde ve işlerinin takibinde, çalışkan cesur, attığı her adımın arkasında olan  bir adam, tüm zorluklara rağmen savaşçı adam ‘Savcı Sayan”

İşte burada da görüyoruz, ASFALT MAKİNASININ kumandasını almış asfalt döküyor.

Yavuz mahallesinde devam eden sıcak asfalt serimi işlemlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Savcı Sayan, asfalt finişerine binerek asfalt serimi gerçekleştirdi.

Asfalt çalışmalarına devam eden Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde ulaşım ağını etkileyen alanlarda çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

Devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdikten sonra finişer makinesine binerek sıcak asfalt döktü.

Asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Savcı Sayan, “ Tabi asfalt plentimiz olmadığı için sıkıntı çekiyoruz hammadde bulmakta, ama yine de bulduklarımız şehrimizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz çok güzel işler yapıyorlar. Önümüzdeki yıl birlikte güzel işlere imza atacağız. Ağrı’nın asfalt problemi kalmayacak. Bütün yollarımız güzel bir şekilde asfaltlanacak, güzel bir şehir olacağız. Doğunun parlayan yıldızı, doğudan yükselen değer Ağrı olacak.” dedi.

Gepostet von SAVCI SAYAN am Montag, 11. November 2019

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.