DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9810 0.39%
ALTIN 2.433,460,44
BITCOIN 2092225-0,71%
Ağrı
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan ”O” Herkesin Başkanı

Savcı Sayan ”O” Herkesin Başkanı

ABONE OL
18:51 | 28 Kasım 2019 18:51
Savcı Sayan ”O” Herkesin Başkanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın, halkın başkanı olduğunu bugün yaptığı ziyaretlerle bir kez daha gördük.

Ağrı’da başlayan kar yağışı ve soğuğa rağmen Fatih mahallesi ve civar mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek hal, hatır sordu.

Başkan Sayan’ın görüştüğü ailelerin, sıkıntılarını, kışlık yakacak ihtiyaçlarını öğrenmeye çalıştı, mahalle sakinlerinden  kendisine gelen yollarının yapılması isteklerine olumlu cevap veren Sayan, tabi ki; ara sokaklarımızı da diğer ihtiyacı olan yollar da yapılacaktır, var olan sıkıntıları, ihtiyaçları gidereceğiz,.

Ağrı’da herkesin mutlu bir yaşam sürmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.Burada hepimiz kardeşiz, ayrımız gayrımız yoktur.

Hep birlikte inşallah Ağrı’yı  Doğunun parlayan yıldızı yapacağız, bu tabi ki bugünden yarına olmaz ama var gücümüzle bunun olması için çalışıyoruz, Ağrı’ya güzellikleri getiriyoruz  dedi…

Mahalle ziyaretlerinden sonra hayvan barınağını ziyaret eden Sayan’ ”Onlar” Allah’ın sessiz varlıkları,onlarında layık oldukları şekilde yaşam hakları var, onlar bizlere Allah’ın emanetleri gelip görmek istedim herhangi bir sıkıntı, ihtiyaç var mı diye biliyorsunuz artık önümüz karakış sırf kendimizi değil onları da düşünmek zorundayız dedi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.