DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20912900,94%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan, Murat Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Savcı Sayan, Murat Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
21:47 | 15 Mart 2019 21:47
Savcı Sayan, Murat Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları kapsamında bugün Murat mahallesinde düzenlenen bir toplantıda vatandaşlarımızla buluştu.

Sayan toplantı konuşmasına; bugün Yeni Zelanda’da   cuma namazında  Müslüman kardeşlerimize yapılan bu saldırıyı nefretle şiddetle kınıyorum ve bir günlüğüne seçim aracımızın müziğini kesiyorum, bu kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun.Allah böyle saldırılardan bütün Müslümanları korusun diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı.

Toplantının yapıldığı salonu tamamen dolduran katılımcılara, Ağrı’ya yapılacak yatırımları ve projelerini anlatan Sayan, onlara projelerinin tüm detaylarına kadar anlatırken onlarında sorun ve sıkıntılarını dinledi Sayan’ın sözleri sıklıkla alkışlarla kesildi.

Ağrı Tekstil’de üretim merkezi olacak

Sayan Ağrı’yı sizlerle birlikte yeniden inşa edeceğiz, ilk önce en büyük sorunumuz olan işsizlikle savaşacağız, sizlere daha önce de anlattığım gibi Ağrı’ya Dünyaca ünlü iki dev firma üretim için Ağrı’yı seçtiler bu iki firma NİKE ve ZARA,ayın 19.da İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Nike’ın üretimi için ayrılan kırkbin metrekare yere temel atmaya geliyor,tekstilde ki hedefimiz istihdamı 20 bin kişiye çıkarmaktır, bunu da başaracağız inşallah. Ağrı Tekstil’de üretim merkezi olacak.

Ağrı’yı çok güzel günler bekliyor, o günlere hep beraber ulaşacağız inşallah, Ağrı şu anda  TUİK (Türkiye İstatistik Kurumu) na  göre Türkiye sıralamasında Ağrı son üçüncü sırada yer alıyor, peki  Ağrı bunu hak ediyor mu? Tabi ki hayır Ağrı bu sefaletten kurtulacak, sizler bana vereceğiniz destek ile Ağrı’yı yüzü gülen, huzurlu, güvenli, zengin bir kent yapacağız inşallah dedi.Ağrı’yı yeniden inşa edeceğiz, Ağrı Türkiye’ye örnek bir şehir olacak, bugüne kadar yaşanan acı ve kötü günleri unutacağız inşallah. Dedi….

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

Gepostet von SAVCI SAYAN am Freitag, 15. März 2019

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.